10 τέλεια μέρη για χειμωνιάτικα ραντεβού

Ο χειμώνας πλησιάζει δυναμικά και είναι η καταλληλότερη εποχή για… αγκαλιές! Αν νομίζεις ότι είναι πιο δύσκολο να κανονίσεις ρομαντικά χειμωνιάτικα ραντεβού λόγω κρύου, μάλλον κάνεις λάθος! Μπορείς να κάνεις τέλεια πράγματα με τον καλό σου είτε είστε καιρό ζευγάρι είτε έχετε αρχίσει τώρα να βγαίνετε!

Παρακάτω θα βρεις 10 διαφορετικές προτάσεις για πρωτότυπα και ρομαντικά ραντεβού για να περάσετε τέλεια με το ταίρι σου τα βράδια του χειμώνα!

Καναπές – ταινιούλα και… ζεστή σοκολάτα!

Τι πιο τέλειο από ένα… χουχούλιασμα στον καναπέ με τον καλό σου! Σπίτι σου ή σπίτι του, με πυτζαμούλες (δεν είναι πολύ σέξι αλλά είναι τρυφερό), αγκαλιά, μπορείτε να… λιώσετε βλέποντας ταινίες ή σειρές!

zeygari tainia kanapes

Χαλαρό καφεδάκι στο στέκι σας!

Είναι καλό να έχετε βρει ένα μέρος που να σας αρέσει και να συνηθίζετε να πηγαίνετε μαζί! Εκεί μπορείτε να συναντιέστε, να μοιράζεστε τα νέα σας και τις ανησυχίες σας και να περνάτε όμορφα, χωρίς να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο!

Περπάτημα!

Δεν είναι όλα τα μέρη κατάλληλα για περπάτημα! Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε όμορφα σημεία να περπατήσετε μαζί, χέρι – χέρι ή και αγκαλιά! Μπορεί να κάνει κρύο αλλά με το περπάτημα ζεσταίνεστε λιγάκι και απολαμβάνετε και τη διαδρομή! Αγαπημένη διαδρομή για όλες τις εποχές: Διονυσίου Αεροπαγίτου από την Ακρόπολη μέχρι το Θησείο! Φυσικά αν βρεθείτε σε κάποιο μέρος όπου έχει χιονίσει, θα είναι τέλεια να περπατήσετε εκεί! Προσοχή όμως μη γλιστρήσετε!

zeygari xionia

Μαγειρέψτε μαζί!

Είναι όμορφο να περνάς ποιοτικές στιγμές με τον καλό σου και να μοιράζεστε την καθημερινότητά σας, όσο μπορείτε! Βρες την κατάλληλη ευκαιρία να μαγειρέψετε μαζί, ένα φαγητό ή και κανένα γλυκό! Θα περάσετε τέλεια μαζί! Αν δεν έχετε και μεγάλη σχέση με την κουζίνα, τότε σίγουρα θα έχει πολλή πλάκα! Ας ελπίσουμε ότι θα τρώγεται αυτό που θα φτιάξετε!

Λούνα Παρκ ή Πάρκο διασκέδασης!

Τι πιο διασκεδαστικό και για μια χειμωνιάτικη μέρα να πάτε στο Allu Fun Park! Τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα θα ανοίξει σε λίγο καιρό και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, η Επέλαση των Ξωτικών στην Τεχνόπολη!

zeygari xristougenna

Βόλτα στην παραλία!

Ποιος είπε ότι η παραλία είναι μόνο για το καλοκαίρι; Ίσα ίσα τον χειμώνα η φουρτουνιασμένη θάλασσα είναι ένα πιο ρομαντικό θέαμα για τα απανταχού ζευγαράκια! Μπορείτε λοιπόν να πάτε βόλτα στη θάλασσα, να καθίσετε στα βραχάκια, να ρεμβάσετε το πέλαγος…

Συναυλία ή κάποιο live

Η συναυλία είναι πάντα ένα αγαπημένο μέρος για έξοδο! Μπορείτε να κανονίσετε να πάτε μαζί στο live του αγαπημένου σας τραγουδιστή. Σίγουρα θα περάσετε τέλεια!

Escape room με φίλους!

Τέλεια ιδέα για χειμώνα! Βάλτε τις καμπαρντίνες και τα καπέλα α λα Ηρακλής Πουαρό και ετοιμαστείτε να λύσετε τα μυστήρια στο Escape Room. Έχει πολλά στην Αθήνα! Επιλέξτε μαζί με τους φίλους σας αυτά που σας αρέσουν!

Επισκεφτείτε ένα… διαφορετικό Μουσείο!

Η λέξη “μουσείο” μπορεί να ακούγεται από μόνη της βαρετή! Ωστόσο, υπάρχουν κάποια μουσεία διαφορετικά από τα άλλα που δεν θα είναι καθόλου βαρετά! Για παράδειγμα το καινούριο Museum of Illusions! Άλλα ενδιαφέροντα μουσεία: Το κέντρο Γαία στην Κηφισιά ή η Έκθεση για τον Ντα Βίντσι που θα ξεκινήσει στις 30/11.

Αποδράστε μαζί σε έναν χειμερινό προορισμό!

Η πιο τέλεια ιδέα για να περάσεις τέλεια με τον καλό σου είναι να φύγετε ένα διήμερο κάπου όμορφα και ρομαντικά, σε ένα δωμάτιο με τζάκι ή ακόμα και στο εξωτερικό αν βρείτε φθηνά εισιτήρια! Και τι πιο τέλειο να πάτε κάπου που θα έχει χιόνια!

agapi erotas taxidi proorismos

Νίκη Κοσκινά

Με πληροφορίες από seventeen.com

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα