Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 27/11

Σήμερα όλα μπορούν να συμβούν! Τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, έχουν επικοινωνία ή συνάντηση με ένα άτομο του παρελθόντος, ενώ τα Ζώδια της Γης και της Φωτιάς του 1ου δεκαημέρου με το Εξάγωνο Άρη-Κρόνου, διεκδικούν σίγουρη επιτυχία και την έχουν!

ΚΡΙΟΣ: Στην καθημερινότητά σου, Κριέ, ξέρεις ότι υπάρχει πάρα πολύ μεγάλος ανταγωνισμός. Αυτό βέβαια δε σε τρομάζει ιδιαίτερα. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, για να λύσεις υποθέσεις που μέχρι τώρα είναι στάσιμες και σε κουράζουν ψυχικά. Μίλα με κάποιο δικό σου άτομο, πες του για όλα αυτά που σε απασχολούν και είναι σίγουρο, ότι θα νιώσεις καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις θεμελιώσει, Ταύρε, πολύ καλές βάσεις στις υποθέσεις που σε απασχολούν και θέλουν άμεσες λύσεις. Ένα δικό σου άτομο σού ανοίγει διάπλατα το δρόμο, καθώς έχεις την απόλυτη στήριξή του. Μπορείς να αρπάξεις αυτή την ευκαιρία, αφού οι ιδέες του είναι μοναδικές. Θα καταφέρεις πράγματα, τα οποία ούτε εσύ πιστεύεις πως μπορείς και η πορεία θα δείξει ότι η επιτυχία σου θα είναι μεγάλη.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα, Δίδυμε, θα προκύψουν κάποια προβλήματα σε φιλικά σου άτομα. Είσαι από τα πρόσωπα που χαίρουν εμπιστοσύνης, αφού η γνώμη σου είναι αντικειμενική και ξέρεις πάντα να δίνεις σωστές λύσεις. Αυτό θα γίνει και σήμερα, όταν ένα δικό σου άτομο θα προστρέξει σε σένα και θα ζητήσει τις συμβουλές σου για ζητήματα που μέχρι τώρα το ταλαιπωρούν, καθώς δεν μπορεί να βρει λύσεις για να βγει από το αδιέξοδο. Από τη δική σου πλευρά, εσύ ξέρεις τι θα κάνεις και όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μία ημέρα γεμάτη από δραστηριότητες και με πλούσιο πρόγραμμα ξεκινά αγαπητέ Καρκίνε, οπότε φρόντισε να κάνεις πλήρες πλάνο για να προλάβεις τα πάντα. Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου, θα προσφέρει μία σημαντική εξέλιξη και πιθανόν θα νιώσεις ικανοποίηση, βλέποντας μία σχέση ή συνεργασία σου τώρα να παίρνει πιο σταθερή μορφή.

ΛΕΩΝ: Η καθημερινότητά σου είναι έντονη, Λέων μου, κι αυτό σε κουράζει ιδιαίτερα. Είσαι από τα ζώδια που έχουν πάρα πολύ μεγάλη δυναμικότητα μέσα τους, αλλά και ιδέες για το πως θα κάνουν αλλαγές και θα πραγματοποιήσουν βήματα, τα οποία θα οδηγήσουν στην επιτυχία. Μην αγχώνεσαι και θα δεις, ότι οι κινήσεις σου είναι πάρα πολύ σωστές και θα σε φέρουν στο σημείο που εσύ θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι υποχρεώσεις συνεχίζονται, Παρθένε μου, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει καθυστερήσεις, ενώ και θέματα που θέλεις να τελειώσεις, βρίσκονται σε στασιμότητα. Δεν το βάζεις κάτω, αλλά παλεύεις με νύχια και με δόντια, για να πετύχεις αυτά που επιθυμείς. Μη σε πτοεί το παραμικρό, συνέχισε το πρόγραμμά σου και στην πορεία θα δεις ότι οι απολαβές σου θα είναι πάρα πολύ καλές.

ΖΥΓΟΣ: Είσαι από τα ζώδια, Ζυγέ, που δε θέλουν πίεση και δε δέχονται να τους υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνουν. Ξέρεις πάρα πολύ καλά τον εαυτό σου, τις ανάγκες του και τι οφείλεις να πράξεις στην καθημερινότητά σου. Οι υποθέσεις που σε απασχολούν, είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο και να ξέρεις, ότι η στασιμότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή, είναι προσωρινή και πως η επιτυχία βρίσκεται πάρα πολύ κοντά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χαράζεις την πορεία σου με το δικό σου σκεπτικό, Σκορπιέ, και το μυαλό σου κατεβάζει ιδέες που είναι μοναδικές. Δε χρειάζεται να φοβηθείς το παραμικρό, αφού οι βάσεις που έχεις θεμελιώσει, είναι πάρα πολύ ισχυρές και μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Ένα άτομο «δικό σου» θέλει να σε επηρεάσει αρνητικά, αλλά μη δώσεις σημασία. Συνέχισε την πορεία σου κι η επιτυχία που σε περιμένει, είναι πάρα πολύ μεγάλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, θα έρθουν έτσι οι συνθήκες, που θα βρεθείς στο σωστό τόπο, τη σωστή στιγμή. Η διάθεσή σου θα είναι πάρα πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να πετύχεις σε πράγματα, που στο παρελθόν ήταν στάσιμα. Ο περίγυρός σου είναι διατεθειμένος να σε βοηθήσει σε οτιδήποτε, αν το ζητήσεις. Φρόντισε λίγο το οικογενειακό σου περιβάλλον, επειδή μπορεί να υπάρξουν κάποια μικρά προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερε, θα ξυπνήσεις με μία διαφορετική διάθεση για όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητα. Η δυναμικότητά σου θα είναι πάρα πολύ μεγάλη και θα θέλεις να τα πιάσεις όλα μαζί, ώστε γρήγορα να τα λύσεις. Μπορείς να ετοιμάσεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό και σε βεβαιώνω, ότι στο τέλος όλα τα δύσκολα θ’ αποτελούν παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα βάλεις πολύ ψηλά τον πήχη σήμερα, Υδροχόε, για να πετύχεις πράγματα τα οποία στο παρελθόν δεν μπορούσες καν να σκεφτείς. Είσαι από τα ζώδια που έχουν ατελείωτες δυνατότητες, για να καταφέρουν πολλά σε διάφορους τομείς. Διάλεξε αυτό που θέλεις να κάνεις και να ξέρεις, ότι θα το πετύχεις απόλυτα. Βγαίνεις πλέον από το ψυχολογικό «καταφύγιο» στο οποίο ήσουν κλεισμένος και θέλεις να δραστηριοποιηθείς σε πράγματα που θα σε κάνουν να διακριθείς. Η επιτυχία θα είναι όλη δική σου.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ, θα τελειώσεις κάποιες υποθέσεις που μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούσαν ψυχικά. Δικά σου άτομα είναι διατεθειμένα να βρίσκονται στο πλευρό σου, για να σε βοηθήσουν, ώστε να τελειώσεις ακόμη πιο γρήγορα. Καινούργιες ιδέες που θα σου έρθουν στο μυαλό, καλύτερα θα ήταν να μείνουν για αργότερα, αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος και δεν ευνοεί τα καινούργια ξεκινήματα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 27/11

Σχετικά άρθρα