Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 29/11

Σελήνη Τρίγωνο με Ουρανό σήμερα και οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, ανανεώνονται συναισθηματικά, λόγω ανέλπιστων χαρμόσυνων καταστάσεων και γεγονότων! Όλα μπορούν να αλλάξουν και να βελτιωθούν!

ΚΡΙΟΣ: Από το πρωί, Κριέ μου, θα έχεις πάρα πολύ ευχάριστη διάθεση. Οι πληροφορίες όμως που θα έρχονται σε σένα από άτομο του κοινωνικού σου περίγυρου, θα σε κάνουν να αμφισβητείς τις καλές ειδήσεις. Να ξέρεις πάντως ότι οι καταστάσεις είναι θετικές για σένα. Θα προσπαθήσεις να δεις και την άλλη όψη του νομίσματος, για να πας καλύτερα τις υποθέσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε, δε θα έχεις κανένα σκοπό να αφήσεις ανέγγιχτη κάποια υπόθεση, αφού δε θα παραπέμψεις κάτι για αύριο. Θα δείξεις μεγάλο δυναμισμό και θα εκμεταλλευτείς στιγμές που θα παρουσιάζονται, ώστε να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, τα οποία θα σου φανούν ωφέλιμα στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα, Δίδυμε, θα προκαλέσεις τη συμπάθεια, αλλά και το θαυμασμό του κοινωνικού σου περίγυρου. Καταφέρνεις να κάνεις κινήσεις και να προγραμματίσεις κάποιες εκδηλώσεις. Θα υπάρχει βέβαια πολύ τρέξιμο και κούραση, προκειμένου όλα αυτά που έχεις δρομολογήσει, να ολοκληρωθούν στο σωστό χρόνο. Θα αισθανθείς μεγάλη ικανοποίηση, η οποία θα σε αποζημιώσει και θα σε γεμίσει με καινούργιες ιδέες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι υποσχέσεις που θα δώσεις σήμερα, Καρκίνε μου, πρέπει να είναι αποτέλεσμα σκέψης για το αν μπορείς να τις τηρήσεις, αφού έχεις ήδη φορτωθεί πάρα πολλά. Η καλή σου καρδιά δε θέλει να χαλάσει το χατίρι σε αγαπημένα σου άτομα, γι’ αυτό οφείλεις να σκεφτείς και να μην κινηθείς παρορμητικά. Για να μη βρεθείς σε δύσκολη θέση αργότερα, μελέτησε λεπτομερώς όλες τις πτυχές στις υποχρεώσεις που θ’ αναλάβεις.

ΛΕΩΝ: Θα πρέπει να σου υπενθυμίσω, Λέων μου, ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και τα πράγματα δεν έρχονται ακριβώς όπως θέλεις. Κάποιες καθυστερήσεις, πάνω σε θέματα που θέλεις να τελειώσεις, είναι αναμενόμενες, οπότε δε χρειάζεται να νιώθεις υπερένταση λόγω της βιασύνης σου. Απαιτείται να μείνεις λίγο μόνος, για να σκεφτείς ήσυχα τι πρέπει να κάνεις και να προγραμματιστείς καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις έντονη κοινωνικότητα και θα γνωρίσεις κάποιο άτομο, που θα σου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Θα θέλεις ν’ ανοίξεις την καρδιά σου και να μοιραστείς μαζί του κάποια πράγματα του παρελθόντος σου, που σ’ έχουν συγκλονίσει. Το άτομο αυτό σου προκαλεί τη συμπάθεια και θέλεις να το έχεις μαζί σου και στο μέλλον. Υποχρεώσεις, οι οποίες ακόμη σε προβληματίζουν, θα ολοκληρωθούν με μεγάλη επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ: Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, Ζυγέ μου, που πρέπει να τελειώσεις κι αυτό σ’ εκνευρίζει αφάνταστα. Μην αγχώνεσαι και μην ταράζεσαι, αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει καθυστερήσεις ή κάποια μικρά προβλήματα. Έχεις δρομολογήσει τα πράγματα όπως εσύ θέλεις κι απλά αυτό που απομένει είναι ο χρόνος της υλοποίησής τους, που πάντως δε θ’ αργήσει να έρθει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτή η μέρα, Σκορπιέ, θα σου δώσει τις κατάλληλες ευκαιρίες, για να δράσεις στο οικογενειακό σου επίπεδο και ν’ αλλάξεις το βαρύ κλίμα που είχε δημιουργηθεί την τελευταία περίοδο. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, αφού πραγματικά σ’ έχουν κουράσει όλες αυτές οι καταστάσεις. Ξεκίνα να μιλάς με αρκετή διαλλακτικότητα. Αυτό θα σου δώσει λύσεις, ενώ θα κάνει καλύτερη και τη σχέση σου με την οικογένειά σου, δημιουργώντας ακόμη πιο γερές βάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τελειώσεις, Τοξότη μου, αλλά αυτές καθυστερούν και το νευρικό σου σύστημα είναι σε ένταση. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, να μην εκνευρίζεσαι και ειδικότερα, να μην τα βάζεις με πρόσωπα που δε φταίνε. Μην ξεχνάς, ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και τέτοιες καθυστερήσεις ήταν αναμενόμενες. Φρόντισε να μιλήσεις με κάποιο άτομο δικό σου, για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και να ηρεμήσεις ψυχικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερε, θα υπάρχει έντονο παρασκηνιακό κλίμα. Είσαι από τα άτομα που έχουν πάρα πολύ ισχυρή διαίσθηση και ξέρουν ακριβώς πότε να δράσουν. Προσπάθησε να κινηθείς με ιδιαίτερη διακριτικότητα, σαν να μην ξέρεις το παραμικρό. Άλλωστε, όλα αυτά δεν αφορούν ειδικά εσένα και δεν σ’ αγγίζουν, αφού οι βάσεις σου σε προστατεύουν. Από την άλλη, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τελειώσεις και δεν είναι τώρα καιρός ν’ ασχολείσαι με τέτοια μικροπράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε μου, θα προσπαθήσεις να κάνεις ανασκόπηση για τις ευθύνες και τα λάθη του παρελθόντος σου. Δε θα έχεις την καλύτερη διάθεση, επειδή καταλαβαίνεις ότι από πολλές καταστάσεις δεν έχεις βγει αλώβητος, αλλά αντιθέτως έδωσες πάρα πολύ χρόνο και ψυχή σε άτομα, που δεν το άξιζαν. Μπορείς να μιλήσεις και με πρόσωπο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που θα σου δώσει τις συμβουλές του, για να νιώσεις καλύτερα και, πάνω από όλα, θα σου προσφέρει καινούργιες ιδέες, για το πως θα κινηθείς στο μέλλον.

ΙΧΘΥΣ: Οι ιδέες που έχεις, είναι πάρα πολλές, Ιχθύ, και καταπιάνεσαι με αμέτρητα πράγματα. Σήμερα, θα έχεις την αμέριστη συμπαράσταση από ένα άτομο του περίγυρού σου, για κάποια καινούργια σχέδια που θα βάλεις σε εφαρμογή. Η υλική και πνευματική του υποστήριξη θα σου φανούν χρήσιμες, επειδή ξέρει πάρα πολύ καλά αυτά που θέλεις εσύ να κάνεις. Παρόλο που το πλανητικό σκηνικό είναι λίγο… περίεργο, εσύ θα προχωρήσεις κανονικά τις υποθέσεις σου, οι οποίες θα τελειώσουν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 29/11

Σχετικά άρθρα