GNTM: Στο νοσοκομείο η Ξανθούλα – Ποια παίκτρια θα την αντικαταστήσει;

Όσο περνάνε οι εβδομάδες και φτάνουμε στο τέλος του GNTM τα επεισόδια γίνονται ολοένα και πιο εκρηκτικά. Το επεισόδιο της Δευτέρας, όπως βλέπουμε στο trailer θα είναι γεμάτο εκπλήξεις, ανατροπές αλλά και δύσκολες στιγμές. Η Ξανθούλα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο επειδή έχει ανέβει σε υψηλά επίπεδα το ζάχαρό της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Peoplegreece.com, μάλιστα το plus size μοντέλο δε θα επιστρέψει ξανά στο σπίτι.

Κι ενώ τα κορίτσια που διεκδικούν τον τίτλο του GNTM είναι οχτώ γίνεται η ανατροπή και προστίθενται άλλα τρία. Οι συμμετέχουσες που έχουν αποχωρήσει αποκτούν μια δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσουν το όνειρο. Ανάμεσα στις τρεις που θα πάρουν το «εισιτήριο» φαίνεται να είναι η Μέγκι Ντρίο και η Άννα Τσακουρίδου.

Τέλος, ενώ παρακολουθούμε στο trailer την κριτική επιτροπή να κρίνει τις φωτογραφίες βλέπουμε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απουσιάζει. Ο λόγος μέχρι στιγμής άγνωστος αν και υποθέτουμε πως κάποιο επαγγελματικό ταξίδι της στο εξωτερικό δεν την επέτρεψε να βρίσκεται στη θέση της.

Δείτε το trailer

https://www.youtube.com/watch?v=XizrBcbWL9k

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα