Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 29/11

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα θα έχεις έντονη γοητεία και ρομαντισμό, που θα καταπλήξουν όλους όσους σταθούν δίπλα σου. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απελπίζεσαι, γιατί με την κοινωνικότητα που έχεις, είναι σίγουρο ότι θα προκύψει και η γνωριμία που θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, μπορεί η διάθεσή σου να είναι πολύ καλή αλλά να χαλάσει για λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία σημασία. Μην αφήνεις τη σχέση σου χωρίς τονωτικές ενέσεις, γιατί θα είναι θέμα χρόνου να σε αφήσει κι αυτή… Εσύ που βασανίζεσαι από τη μοναξιά σου να ξέρεις ότι η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Δείξε καλή διάθεση και όλα θα γίνουν…

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για τη σχέση σου για να γίνει τέλεια, αλλά και να δώσεις και όλα αυτά που μπορεί να λείπουν από το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί θα προκύψουν τα καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και με λίγη καλή διάθεση θα περάσεις μια όμορφη μέρα και θα μοιραστείς με τον σύντροφό σου ευχάριστες στιγμές. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, βγες έξω και άφησε την κοινωνικότητά σου να φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

ΛΕΩΝ: Στα συναισθηματικά σου, έχεις όλη την εύνοια των πλανητών για να περάσεις πολύ καλά. Βγάλε τη ρομαντική σου πλευρά και κάνε μια έκπληξη στον σύντροφό σου αλλά και στον εαυτό σου. Θα σου κάνει καλό και ίσως σε βγάλει κι από το αδιέξοδο στο οποίο έχεις μπει. Εσύ που δεν αντέχεις την μοναξιά σου βγες για μια βόλτα απόψε και να είσαι έτοιμος για όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, κάποια ζητήματα θα σε προβληματίσουν αλλά αν κάνεις μια ήρεμη συζήτηση με το σύντροφό σου θα βρεις τις απαντήσεις που ζητάς. Η σημερινή αστρολογική όψη μέχρι το βράδυ σε ευνοεί για κάθε είδους συναναστροφή ερωτικού περιεχομένου. Ειδικά αν είσαι μόνος σου πρέπει να αξιοποιήσεις αυτήν την εύνοια

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, η μέρα είναι καλή και θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα που θα εκπλήξει τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που η μοναξιά σού έχει γίνει μόνιμη παρέα, σήμερα να περιμένεις φλερτ και ερωτικά πάθη, που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα θα καταπλήξεις το σύντροφό σου με την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που σε διακατέχει και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Η καλή σου διάθεση και η καλή επικοινωνία θα βελτιώσει πολύ την ατμόσφαιρα στο σπίτι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι φρόντισε να ετοιμαστείς, γιατί αυτή την περίοδο θα βρεις το άλλο σου μισό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης φρόντισε τη σχέση σου και διώξε τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες που πλανώνται στο μυαλό του συντρόφου σου. Στην πραγματικότητα όλα πηγαίνουν καλά και μπορείς να περάσεις μια πολύ ευχάριστη μέρα, αν σταματήσεις να σκέφτεσαι αρνητικά. Όσοι ανήκετε στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου, βγείτε με φίλους ή δεχθείτε προσκλήσεις σε σπίτια και δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό. Έτσι, θα μπορέσετε να γοητεύσετε τους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου, όλα πηγαίνουν καλά αφού ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα δώσουν νέο αέρα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο σύντροφό σου. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να βγεις από το προστατευτικό τζάμι που έχεις δημιουργήσει γύρω σου…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, η καλή ατμόσφαιρα μέσα στη σχέση σου μπορεί να χαλάσει εξ αιτίας σου, γιατί μεταφέρεις στο σύντροφό σου όλο το άγχος και την πίεση από τη δουλειά σου. Απόφυγε αυτή την κατάσταση και χαλάρωσε όσο περισσότερο μπορείς. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, ίσως θα πρέπει να δεις περισσότερο θετικά ένα άτομο που σε πλησιάζει κι εσύ δε δίνεις καμία σημασία. Μπες στο παιχνίδι του φλερτ και βλέπεις…

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθείς θα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος που δε σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το κοινό μέλλον με το σύντροφό σου. Κοίταξε μπροστά και όλα θα πάνε καλά. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, αυτή η Πέμπτη είναι μια καλή μέρα για να φλερτάρεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 29/11

Σχετικά άρθρα