Καριέρα ή προσωπική ζωή; Τι επιλέγουν τα ζώδια;

Εργασία ή προσωπική ζωή ;

Είναι άραγε εφικτό να ανακαλύψετε τη χρυσή τομή και να αφοσιωθείτε στο ταίρι σας, χωρίς όμως να παραμελείτε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις;
Είναι σημαντικό για εσάς να αποσυρθείτε από το κυνήγι των επιδιώξεων σας και να κάνετε οικογένεια ;

Κρίσιμα ερωτήματα που προκύπτουν όταν αποφασίζετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και βέβαια να αποκτήσετε απογόνους.
Έτσι, Η Αστρολογία δίνει τα φώτα της, απαντώντας στα ερωτήματά σας και ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκετε, συνειδητοποιείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε, του καριερίστα ‘ του αγαπησιάρη, που δεν ζει χωρίς το ταίρι του;

 

Κριός

Εάν ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, τότε είστε αρκετά δυναμικά άτομα και πραγματικά δυσκολευεστε να παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας, υποκύπτοντας στις απαιτήσεις του/της συντρόφου σας. Έτσι και για να προστατέψετε την προσωπική σας ζωή, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και να ξέρει το ταίρι σας ότι θα απουσιάζετε λόγω φόρτου εργασίας . Προτεραιότητα δίνετε πρώτα στις επιθυμίες σας.

 

Ταύρος

Εάν ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, τότε σας ενδιαφέρει η προσωπική σας ζωή το ίδιο με την επαγγελματική σας, και θα κάνετε τα πάντα να διαφυλάξετε και τα δύο. Μπορεί να δουλεύετε πολλές ώρες , αλλά δεν θα χάσετε με τίποτα το γεύμα που έχετε κανονίσει με τον άνθρωπο σας. Είστε γενικά αρκετά ώριμοι να εκτιμάτε τις χαρές που σας δίνει η συντροφικότητα και συγχρόνως να εργάζεστε σκληρά για να έχετε και ανάλογες οικονομικές ανταμοιβές.

 

Δίδυμος

Εάν ανήκετε στο ζώδιο των Διδύμων, είστε προσκολλημένοι στα ενδιαφέροντα σας και για αυτό και δυσκολεύεστε να αφοσιωθείτε σε μια σχέση που μπορεί να σας βγάλει από το παιχνίδι της ζωής. Έτσι , και εάν έπρεπε να επιλέξετε ανάμεσα στο ταίρι σας ή σε μια επιθυμητή θέση εργασίας, σίγουρα θα ακολουθούσατε τα επαγγελματικά σας όνειρα, και χωρίς να έχετε ενοχές . Δεν είστε ο άνθρωπος που υποτάσσεται σε συναισθηματικά πρέπει . Εργάζεστε αρκετά και παρασύρεστε σε εξόδους με συναδέλφους , παραμελώντας το ταίρι σας.

 

Καρκίνος

Εάν ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, τότε και παραδόξως επιλέγετε πρώτα την καριέρα σας γιατί μόνο έτσι αισθάνεστε ασφάλεια και θέλετε να μπορείτε να προσφέρετε τα πάντα στο ..μελλοντικό ή τωρινο ταίρι σας. Έτσι θα ζητήσετε -απαιτήσετε κατανόηση από τον άνθρωπο σας, εφόσον βέβαια, είστε σε σχέση και θα αφοσιωθείτε στο κυνήγι των φιλοδοξιών σας με ήσυχη τη συνείδηση σας.Προτεραιότητα δίνεται πάντα στην οικογένεια και θέλετε να κάνετε πολλά παιδιά.

 

Λέων

Εάν ανήκετε στο ζώδιο του Λέοντα, είστε αρκετά φιλόδοξοι και κυνηγάτε τη φήμη και την καταξίωση μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Βέβαια είναι κοινό μυστικό ότι λατρεύετε τα παιδιά και θέλετε να κάνετε οικογένεια , έτσι και θα προσπαθήσετε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας και να στηρίξετε τις προσωπικές σας επιλογές. Πότε όμως δεν θα δεχτείτε να ζήσετε στην αφάνεια και να στηρίζεστε οικονομικά στον /στην σύντροφο σας.

 

Παρθένος

Εάν είστε Παρθένος, τότε σίγουρα η εργασία κλέβει τον χρόνο σας, θέλετε να εργάζεστε γιατί μόνο έτσι νιώθετε χρήσιμοι, και για να προχωρήσετε σε μια σχέση και να δεσμευτείτε, πρέπει να έχετε σίγουρη θέση εργασίας. Έτσι, σας κερδιζει το καθήκον , και δύσκολα θα αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας , για χάρη του /της συντρόφου σας και αυτό αυτόματα σας βάζει σε διλήμματα και ίσως αναγκαστείτε, στο τέλος, να γίνετε χίλια κομμάτι για να εξυπηρετείτε το ταίρι σας, αλλά και το αφεντικό σας.

 

Ζυγός

Εάν ανήκετε στο ζώδιο του Ζυγού, τότε η προσωπική σας ζωή είναι αρκετά σημαντική, και αποφεύγετε να δεσμεύεστε με επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς θέλετε να είστε με τον/την σύντροφο σας. Έτσι, σίγουρα επιλέγετε τη σχέση σας, προχωράτε με χαρά στην δέσμευση και μπορείτε να παραιτηθείτε από μια πολύ καλή θέση εργασίας, χωρίς να σκεφτείτε τα χρήματα ή τη φήμη σας. Θέλετε να έχετε το ταίρι σας ,δίπλα σας.

 

Σκορπιός

Εάν ανήκετε στο ζώδιο του Σκορπιού, δεν είναι εύκολο να παραιτηθείτε από τον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς και τις περισσότερες φορές έχετε καταφέρει να βρίσκεστε σε θέση ισχύος και να κερδίζετε χρήματα. Έτσι , θα προσπαθήσετε να βρείτε τη χρυσή τομή, να έχετε δηλαδή χρόνο για τον εαυτό σας και την οικογένεια σας και τις περισσότερες φορές θα το καταφέρνετε. Έαν πρέπει να επιλέξετε , και είστε αρκετά ερωτευμένοι, θα υποκύψετε στο ταίρι σας, αλλά δεν θα ξεχάσετε ποτέ την υποχώρηση σας.

 

Τοξότης

Εάν ανήκετε στο ζώδιο του Τοξότη, είναι δύσκολο να δεσμευτείτε στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Διεκδικείτε με πάθος την ελευθερία σας και έτσι δεν μπορείτε να μείνετε μεγάλο διάστημα, σε μια θέση ισχύος, γιατί νιώθετε ότι καταπιέζεστε. Συγχρόνως, δεν ανέχεστε έναν σύντροφο που σας υποχρεώνει να παρατήσετε τη δουλειά σας ή να είστε αρκετές ώρες μαζί του, με αποτέλεσμα να καταλήγετε τις περισσότερες φορές , μόνος και χωρίς στάνταρ εργασία. Αναζητάτε τις εμπειρίες και αυτό μπορεί να σας απομονώσει .

 

Αιγόκερως

Εάν ανήκετε στο ζώδιο του Αιγόκερω, τότε είστε άτομο που έχετε γεννηθεί για να πάτε ψηλά, κυνηγάτε με πάθος και επιμονή τις φιλοδοξίες σας και συχνά καταφέρνετε να πετύχετε και να αποκτήσετε αναγνώριση. Έτσι, εάν θα πρέπει να επιλέξετε, καριέρα ή προσωπική ζωή, τότε σίγουρα ακολουθείτε το συμφέρον σας και δεν μένετε προσκολλημένος σε συναισθήματα και αρνητικε σκέψεις . Όμως, μπορεί και να προχωρήσετε σε μια σχέση, αδιαφορώντας για τα επαγγελματικά σας, εάν πρόκειτε να έχετε κάποιο κέρδος πχ. Κάνετε έναν επώνυμο γάμο.

 

Υδροχόος

Εάν ανήκετε στο ζώδιο του Υδροχόου, είστε ανήσυχα πνεύμα, αρκετά φιλελεύθεροι και δεν αγαπάτε όποιον/α προσπαθεί να σας δεσμεύσει και δεν ανέχεστε να σας αναγκάζουν να αλλάξετε τη πορεία της ζωής σας. Σίγουρα επιλέγετε τα ιδανικά σας, είστε ιδεαλιστής, οπότε εκτός, από τις ώρες που αφοσιώνεται στην εργασία σας, θα ανήκετε σε μια ..ομάδα, έναν σύλλογο, έτσι δεν είστε για σχέση, και πολλές φορές, ακόμα και εάν έχετε παντρευτεί, θα είστε απών και δεν θα είστε συνεπής στις υποχρεώσεις σας.

 

Ιχθύς

Εάν ανήκετε στο ζώδιο του Ιχθύ , μπορείτε να βρείτε ή τουλάχιστον να υποσχεθείτε στο ταίρι σας, ότι δεν θα το παραμελείτε και εάν χρειαστεί θα αλλάξετε δουλειά ή ακόμα και τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό. Σίγουρα, βέβαια, δεν θα το κάνετε και ενώ θα θέλετε να είστε περισσότερες ώρες με το ταίρι σας, θα αποφεύγετε τελικά τις ευθύνες σας, και θα φαίνεστε ασυνεπής. Μιλήστε με ειλικρίνεια, καθώς σας ενδιαφέρει αρκετά η προσωπική σας ζωή και αποδίδετε καλύτερα, όταν αγαπάτε, είστε δηλαδή μέσα σε μια σχέση.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα