Ποια ζώδια είναι τα πιο… βρώμικα στο κρεβάτι;

Ποια ζώδια θεωρούνται τα πιο kinky και πιο… βρώμικα στο κρεβάτι;

Αυτό το ερώτημα τέθηκε σε διαδικτυακή έρευνα και το αποτέλεσμα που προέκυψε και μπορείς να διαβάσεις παρακάτω, ενδεχομένως να σε εκπλήξει.

Αιγόκερως

Κι όμως κάτω από την ψυχρή του μάσκα κρύβεται ένας πολύ σεξουαλικός άνθρωπος και μόνο ο Θεός ξέρει τι κάνει στο κρεβάτι του… «Μαρτυρίες» αναφέρουν ότι έχει μια τάση… μαζοχισμού!

Υδροχόος

Ως πιο απελευθερωμένος, προχώ και με αγάπη στους πειραματισμούς, δε διστάζει να χρησιμοποιήσει sex toys. Επίσης, μιας και είναι… εγκεφαλικός τύπος ειδικεύεται στο internet sex (facebook, skype κλπ, κλπ).

Σκορπιός

Θεωρείται από τους πιο «άγριους» στο sex, καθώς το… ρεπερτόριό του περιλαμβάνει από κεριά και μπατσάκια, μέχρι μαστίγια, χειροπέδες και δαγκώματα… Ναι, έχει μια τάση σαδισμού, καλά το κατάλαβες…

Δίδυμος

Τι να πεις για τους Διδύμους; Αν το όνομα Μαρκήσιος Ντε Σαντ κάτι σου θυμίζει, ε, να ξέρεις ότι σε αυτό το ζώδιο άνηκε. Η ευρηματικότητά τους δεν εξαντλείται, τόσο από στάσεις, όσο από αντικείμενα και κόσμο. Είπαμε, με το σεξ κάνεις γνωριμίες… Το sexting είναι το πιο αθώο πάντως!

Ιχθύς

Δεν το περίμενες τα καλοκάγαθα Ψαράκια να ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και μάλιστα στις ψηλότερες θέσεις. Να μια έκπληξη λοιπόν! Και γιατί; Γιατί «φτιάχνονται» με το να παίρνουν μάτι, κατά το κοινώς λεγόμενο «μπανιστήρι». Επίσης, έχουν μια αγάπη στο… role-play sex. (Εμείς πάντως διαφωνούμε με τη σειρά που τους έδωσαν)

Παρθένος

Και να ποιο είναι το πιο kinky ζώδιο! Αν στον Υδροχόο αρέσουν οι πειραματισμοί, η Παρθένος λατρεύει τα σεξουαλικά πειράματα! Από τα τρίο, μέχρι BDSM… αλλά κι άλλα που εφευρίσκει μόνη της, τα οποία είναι αντίθετα προς τους «κανόνες». Όλα είναι υπό εξερεύνηση στον κόσμο του σεξ!

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια τα οποία ζητούν «συγγνώμη»;

Ποιος είναι ο χειρότερος φόβος των ζωδίων σε μια σχέση;

Φτιάξε τη βαλίτσα σου και… ανακάλυψε τον χαρακτήρα σου!

Ποιοι πλανήτες είναι ανάδρομοι και τι σημαίνει αυτό;

Πόσο μπορεί να κρατήσει η καλοκαιρινή σου σχέση;

Ζώδια και σεξ: Μάθε τι ταιριάζει στον ερωτικό σου παρτενέρ!

Σχετικά άρθρα