5 μοναδικά δώρα λάμψης και ομορφιάς για σας και τους αγαπημένους σας!

Η Aegli-Premium Organics, σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία Bleecker & Love δημιούργησε τα πιο ξεχωριστά gift sets λάμψης και ομορφιάς. Πρόκειται για πέντε(5) πρωτότυπα τσαντάκια Bleecker&Love, τα οποία περιέχουν τα αγαπημένα σας ελληνικά, οργανικά καλλυντικά Aegli-PremiumOrganics σε κανονικά μεγέθη καθώς και τις νέες μάσκες λάμψης και αποτοξίνωσης από τη σειρά AegliSPA, για ένα υπέροχο γιορτινό ΗomeSpa !

Κάθε ένα κρύβει και διαφορετικά προϊόντα περιποίησης. Ας τα ανακαλύψουμε!

  1. Το “Be Organic”αποτελείται από τρία (3) προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για το πρόσωπο και το σώμα. Περιέχει το DetoxFacialCleansingFoam, την λοσιόν RoseFacialMist και το χαλαρωτικό και αρωματοθεραπευτικό γαλάκτωμα σώματος σε συσκευασία 150ml.

2. Το“Get The Glow”περιλαμβάνει δύο(2) προϊόντα αναζωογόνησης και ανάπλασης προσώπου: τον πολύτιμο και αναπλαστικό ορό “Rejuvenating Facial Serum” και την οργανική μάσκα βιοκυτταρίνης προσώπου “Biocellullose Repair Facial Masque”.

 

3. Το“Super Food Detox”αποτελείται από δύο(2) προϊόντα λάμψης και αντιγήρανσης: την κρέμα αναδόμησης προσώπου για ημέρα και νύχτα “Remodeling Day and Night Facial Cream” και τη μάσκα αναδόμησης προσώπου “Super Food Remodeling Masque”.

4.  To “Open Eye Experience” έρχεται με δύο(2) προϊόντα περιποίησης προσώπου: την αναπλαστική κρέμα ματιών για σβήσιμο των λεπτών γραμμών και των μαύρων κύκλων “RefiningEyeCream” και την οργανική μάσκα βιοκυτταρίνης προσώπου “Biocellullose Repair Facial Masque”.

5. Το“Aegli Light essence”περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα της σειράς LIGHT ESSENSE για την ανάπλαση και αναδόμηση του προσώπου: τον πολύτιμο και αναπλαστικό ορό “Rejuvenating Facial Serum”, την κρέμα αναδόμησης προσώπου για ημέρα και νύχτα “Remodeling Day and Night Facial Cream” και την αναπλαστική κρέμα ματιών για σβήσιμο των λεπτών γραμμών και των μαύρων κύκλων  “Refining Eye Cream”.

Πέντε(5)  δώρα λάμψης και ομορφιάς από την Aegli-Premium Organics, που είτε είστε beauty addict είτε όχι, πρέπει να μπουν στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα!Έρχονται σε φρέσκες υπέροχες συσκευασίες για να χωράνε τα αγαπημένα σας καλλυντικά και να έχετε το μοντέρνο τσαντάκι της εταιρείας Bleecker & Love μαζί σας από το πρωί έως το βράδυ!

Οι τιμές τους ξεκινάνε από τα 50 ευρώ και μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία και ινστιτούτα αισθητικής και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας: www.aegliskincare.com.

Σχετικά άρθρα