Μανικιούρ: Τα 8 χρώματα που θα φορεθούν πολύ τον χειμώνα!

Ο Χειμώνας έρχεται σιγά σιγά κι εσύ πρέπει να ανανεώσεις την εμφάνισή σου ανάλογα με τις επιταγές της μόδας! Και φυσικά πρέπει να επιλέξεις και το κατάλληλο μανικιούρ! Αν προτιμάς να βάφεις μόνη σου τα νύχια σου δες εδώ ποια χρώματα θα φορεθούν πολύ φέτος.

Nude ροζ

nude vernikia

 

Ένα διαχρονικό χρώμα για όλες τις εποχές και τις περιστάσεις για σένα που δεν αγαπάς τους τολμηρούς συνδυασμούς.

Κόκκινο

kokkino mano

Κλασικό χρώμα για όλες τις ηλικίες. Ιδανικό για τις γιορτές αν δεν επιλέξεις κάποιο πιο ξεχωριστό σχέδιο. Ταιριάζει με όλα, αναδεικνύει όμως το μαύρο. Συνδύασέ το με κόκκινο κραγιόν και nude μακιγιάζ.

Μαύρο

mauro mano

Αν σου αρέσει το μαύρο και τα σκούρα χρώματα, τότε το μαύρο μανό δεν πρέπει να λείπει από την κασετίνα σου! Ταιριάζει τέλεια με Smokey eyes.

Χρυσό

xrysa vernikia

Χειμωνιάτικο χρώμα, ταιριάζει πολύ με καφέ αποχρώσεις αλλά πάει με όλα. Σε πιο έντονη απόχρωση είναι ιδανικό για τις μέρες των γιορτών!=

Μπορντώ

burgundy nail polish

Πιο σκούρο κόκκινο, φοριέται πάντα τον χειμώνα και μπορείς να το ταιριάξεις με πολλά ρούχα που ήδη έχεις ή άλλα που θα βρεις!

Σκούρο μπλε

ble mano

Πολύ σικ χρώμα για τον χειμώνα ειδικά. Είναι της μόδας φέτος και το έντονο μπλε στα μάτια οπότε μπορείς να το ταιριάξεις, για πιο εκκεντρικές και fancy εμφανίσεις!

Σκούρο πράσινο

prasina nyxia

Σικάτο χειμωνιάτικο χρώμα για κάθε μέρα αλλά και σε πιο λαμπερές αποχρώσεις και για τα Χριστούγεννα! Είναι επίσης της μόδας και η πράσινη έντονη σκιά, οπότε μπορείς να “παίξεις” σε total green για πολύ… τολμηρές εμφανίσεις!

Μοβ

mov mano

Αν δεν είσαι φαν του κόκκινου και προτιμάς έντονα χρώματα σε πιο ροζ απόχρωση τότε επίλεξε μοβ. Το σκούρο μοβ είναι πολύ εντυπωσιακό για βραδινή έξοδο και συνδυάζεται και με μωβ βάψιμο (σκιά, μολύβι, μάσκαρα ακόμα και κραγιόν).

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από marieclaire.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Υπέροχες ιδέες για νύχια από τις χειμερινές επιδείξεις μόδας

15 πρωτότυπες ιδέες για μανικιούρ

 

 

Σχετικά άρθρα