Οι νικήτριες του διαγωνισμού για τον απόλυτο συνδυασμό ενυδατικής φροντίδας από τη FREZYDERM!

Οι νικήτριες του διαγωνισμού για τον απόλυτο συνδυασμό ενυδατικής φροντίδας από τη FREZYDERM είναι η κα Σιμέλα Δημητριάδου, η κα Αλγκιν Σμαράγδα και η κα Ζωή Φελερή.

 

simela-dimitriadou Η κα Σιμέλα Δημητριάδου είναι 35 χρονών, δεν εργάζεται και ασχολείται με τη φροντίδα της οικογένειάς της. Παρακολουθεί το boro.gr σχεδόν από τότε που υπάρχει. Μέσα από το site ενημερώνεται καθημερινά για τα νέα της ημέρας ενώ ταυτόχρονα διαβάζει με ενδιαφέρον τα θέματα ψυχολογίας, σχέσεων και ομορφιάς.

 

algin-smaragda

 

 

Η κα Αλγκιν Σμαράγδα ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 35-50 είναι παντρεμένη με ένα παιδί. Επισκέπτεται το boro.gr εδώ και κάποιο διάστημα και ήρθε σε επαφή μαζί του μέσω διαδικτύου.

 

 

 

 

zoi-feleri

 

Η κα Ζωή Φελερή ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 25-35 και είναι ανύπαντρη. Έχει ως αντικείμενο τη διασφάλιση ποιότητας των τροφίμων. Ήρθε σε επαφή με το boro.gr πρώτη φορά μέσω μιας ανάρτησης που έκανε μία φίλης της στο facebook. Επισκέπτεται το site εδώ και 7 μήνες και τα θέματα που προτιμάει να διαβάζει αφορούν κυρίως στη μόδα και την ομορφιά.

 

 

 

 

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X