Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 30/11

Ο Νοέμβρης μας αφήνει με μία αίσθηση αμφιβολίας. Σελήνη Αντίθεση με Ποσειδώνα σήμερα και Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, νιώθουν ανασφαλείς, απογοητευμένοι και ψυχολογικά πληγωμένοι, λόγω μεγάλων και απατηλών προσδοκιών!

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα, Κριέ, θα είναι πλούσια και γεμάτη από εμπειρίες, που αργότερα θα γίνουν ευχάριστες αναμνήσεις. Θα έχεις πάρα πολύ καλή διάθεση μαζί με αισιοδοξία, κάτι που θα εκπέμπεις προς τους άλλους. Η γλυκύτητα κι η απλότητά σου θα εκπλήξουν τους γύρω σου, αφού δεν τους έχει συνηθίσει ιδιαίτερα σε τέτοια συμπεριφορά. Σε κάποιες εκδηλώσεις που θα σε καλέσουν, θα περάσεις πάρα πολύ όμορφα. Οι καταστάσεις που σε αφορούν, αρχίζουν να πηγαίνουν λίγο καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ορισμένα οικογενειακά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν, Ταύρε, σήμερα θα βρουν τη λύση τους, οπότε κι εσύ πια δικαιώνεσαι. Σε κάποιες αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν με φιλικά σου άτομα, θα δώσεις έγκαιρα τις καλύτερες λύσεις, ώστε να μην εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες. Στο τέλος της ημέρας, θα προσπαθήσεις να βρεις τις ισορροπίες σου για να δρομολογήσεις άλλα θέματα που σε αφορούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα, Δίδυμε, από το πρωί θα έχεις πάρα πολύ καλή διάθεση, κάτι που θα εισπράξουν κι οι άλλοι γύρω σου. Αναζητάς την ελευθερία και θέλεις να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τον κοινωνικό σου περίγυρο, προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία σου. Σε κάποιους ίσως να μην αρέσει όλη αυτή η στάση σου, αλλά εσύ δεν αγγίζεσαι από τη γνώμη των άλλων. Απολαμβάνεις τις στιγμές σου, δημιουργώντας πάρα πολύ όμορφες αναμνήσεις, και νιώθεις καλύτερα ψυχικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε μου, θα αισθανθείς ότι παραμονεύει ένας αόρατος κίνδυνος, που μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον. Οι χειρισμοί σου πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί, για ν’ αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες, που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Κάποιες δύσκολες καταστάσεις, που θέλεις άμεσα να λύσεις, βρίσκονται σε τέλμα και δεν μπορείς ν’ αποφασίσεις τι πρέπει να κάνεις. Μη χάνεις την ψυχραιμία σου, αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει τέτοιου είδους μπερδέματα. Ζήτα τη βοήθεια κάποιου δικού σου προσώπου, που θα δει την κατάσταση με αντικειμενικότητα κι όχι με τη δική σου συναισθηματικότητα.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, θα κληθείς να δρομολογήσεις πάρα πολλά θέματα, τα οποία αφορούν το παρόν, αλλά και τη μελλοντική σου πορεία. Υπάρχει μία στασιμότητα που σε βάζει σε σκέψεις, αλλά και σ’ εκνευρίζει. Η δυναμικότητα σου θα είναι πάρα πολύ έντονη, οπότε δε σε φοβάμαι. Θα βάλεις πάρα πολλά πράγματα σε μία λογική σειρά και στο τέλος θα δώσεις λύσεις στα ζητήματα που σε αφορούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις πάρα πολλά δικά σου θέματα να λύσεις, Παρθένε, αλλά δυστυχώς σήμερα θα σου ζητηθεί να αντιμετωπίσεις και ζητήματα τρίτων. Θα το κάνεις με πάρα πολύ μεγάλη χαρά, αφού οι ιδέες που έχεις, είναι πάρα πολλές και έτσι θα δώσεις τις ζητούμενες λύσεις για να βγουν από το αδιέξοδο, όπου αυτή τη στιγμή βρίσκονται. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, μετά από μια μέρα που σε κούρασε πολύ.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, θ’ ασχοληθείς με το οικογενειακό σου περιβάλλον και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα, τα οποία υπάρχουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχεις αμέτρητες υποχρεώσεις και αυτά τα θέματα είχαν μείνει εκτός πρώτης γραμμής, αλλά δεν έπαυαν να υπάρχουν στην πίσω πλευρά του μυαλού σου. Θα κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να βρεις τις διεξόδους που θέλεις. Φρόντισε να δείξεις διαλλακτικότητα, ώστε να μην υπάρχουν αντιπαραθέσεις και χαλάσεις την ψυχολογική σου διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις πάρα πολλές σκέψεις και ιδέες, Σκορπιέ, για το πως πρέπει να κινηθείς στο μέλλον, ώστε να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Μπορείς ν’ αρχίσεις να υλοποιείς όλα αυτά τα θέματα σου, προσεκτικά και βήμα – βήμα, ώστε να μην τα πιάσεις όλα μαζί, διαφορετικά ίσως γίνουν λάθη που δε θα μπορέσεις να ελέγξεις. Σήμερα, θα πάρεις πάρα πολύ σημαντικές και σωστές αποφάσεις, που πραγματικά θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία, που ούτε ο ίδιος περιμένεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες θα σου φανούν πάρα πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Θέματα με τα οποία θέλεις να τελειώνεις, ακόμη καθυστερούν. Η ανυπομονησία δεν είναι φυσικά ο καλύτερος σύμβουλος, αλλά χρειάζονται μικρά βήματα, τα οποία να είναι αποτέλεσμα μελέτης και προγραμματισμού. Μην ξεχνάς, ότι ο Ερμής ακόμη είναι ανάδρομος και φέρνει καθυστερήσεις σε θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτή είναι μία ημέρα, Αιγόκερε, η οποία θα έχει ανέλπιστα καλά γεγονότα, που θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα. Ένα άτομο από το παρελθόν σου, με το οποίο χαθήκατε λόγω υποχρεώσεων, εισβάλει πάλι στη ζωή σου και θα σου δώσει για το μέλλον σου ιδέες, που θα σε κάνουν να μπεις σε σκέψεις για το πως θα δρομολογήσεις κάποιες καταστάσεις. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον οι εντάσεις θ’ αρχίσουν να εξομαλύνονται και θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε, θα μπεις σε σκέψεις για να αλλάξεις κάποια πράγματα. Είναι πάρα πολύ όμορφο αυτό, αλλά δεν είναι η σωστή πλανητική περίοδος για ανατροπές. Ο Ερμής είναι ανάδρομος, φέρνοντας μπερδέματα και καθυστερήσεις στην καθημερινότητά σου, μαζί με σύγχυση των σκέψεων, που οδηγεί σε εκνευρισμό.

ΙΧΘΥΣ: Καταπιάνεσαι με πάρα πολλά πράγματα, Ιχθύ, και κάποια από τα θέματα που θέλεις να τελειώσεις, καθυστερούν. Η αλήθεια είναι, ότι υπάρχουν ορισμένα μικρά εμπόδια, τα οποία φέρνει ο ανάδρομος Ερμής. Να ξέρεις πάντως, ότι θ’ αποδειχθούν προσωρινά. Φρόντισε ν’ ασχοληθείς με αγαπημένα σου άτομα, ξεχνώντας τις καθημερινές καταστάσεις, αφού οι βάσεις σου είναι στέρεες κι η μελλοντική επιτυχία, δική σου. Κάποιες δραστηριότητες με τα δικά σου πρόσωπα, θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα ψυχικά.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 30/11

Σχετικά άρθρα