Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 30/11

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου που αποφεύγεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Αυτή η συμπεριφορά όμως, θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο και καλό είναι να την αλλάξεις γρήγορα. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και μην παραπονιέσαι, γιατί έτσι χάνεις τη γοητεία σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες, αλλά και πώς κινείσαι απέναντι στο σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες, γι’ αυτό φρόντισε να μη φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα. Εσύ που ζεις ακόμη με τη μοναξιά σου, σήμερα με τη γοητεία που θα σου χαρίσει το πλανητικό σκηνικό, θα έλξεις το άτομο, που θα κάνεις σχέση μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στα αισθηματικά σου, απόφυγε τις εντάσεις με το σύντροφό σου και την γκρίνια που δεν έχει ουσία. Επικεντρώσου στα θετικά της σχέσης σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται, δείχνοντας κατανόηση και καλή διάθεση. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά, κάποια γνωριμία που θα κάνεις αυτό το βράδυ, θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Να έχεις το νου σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που μπορεί να έχεις από άλλες δραστηριότητες και μετά να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, τότε άφησέ τες για άλλη μέρα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

ΛΕΩΝ: Φίλε Λέοντα έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σου και θα πρέπει να βρεις τις απαντήσεις που ζητάς προτού απομακρυνθείς τελείως από κοντά του. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, η μέρα θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και την επικοινωνία σου και θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το σύντροφό σου και απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες. Εσύ που ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ακολούθησε σήμερα την διαίσθηση σου και πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει με διακριτικό τρόπο.

ΖΥΓΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ζυγέ, αν καταφέρεις σήμερα να μην ξεσπάσεις στον άνθρωπό σου, μπορείς να είσαι περήφανος για το πόσο καλά χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Μίλησε ήρεμα στη σχέση σου ή στο άτομο που μπορεί να σε ενδιαφέρει αν είσαι αδέσμευτος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, η σημερινή μέρα θα σου δώσει τη δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου και να ξεπεράσεις μέσα από ένα θετικό κλίμα όλες τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσά σας. Εσύ που δε λες ακόμη να αποχωριστείς την παρέα της μοναξιάς σου, βάλε τη γοητεία σου να λειτουργήσει και αξιοποίησε την εύνοια που σου χαρίζει η μέρα. Κάτι καλό ετοιμάζεται για την ερωτική σου ζωή!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου, μπορείς να λύσεις κάποια προβλήματα που υπάρχουν είτε στη σχέση σου είτε στην έλλειψη σχέσης… Χρειάζεται μόνο καλή διάθεση και αισιόδοξη στάση απέναντι στα γεγονότα ή στον άνθρωπο που ήδη σε συντροφεύει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα θα είναι πολύ ερωτικά και διάφορα προβλήματα που σε απομάκρυναν μέχρι πρότινος με το σύντροφό σου μπορούν τώρα να ξεπεραστούν. Η μέρα θα σε κάνει πιο τρυφερό και ρομαντικό στις επαφές σου. Μην την απογοητεύσεις, ειδικά αν είσαι μόνος σου και ψάχνεις να βρεις τον άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, θα έχεις την δυνατότητα να χαλαρώσεις από όλα τα υπόλοιπα θέματα που σε ταλαιπωρούν. Η ένταση της ημέρας θα εξαφανιστεί μόλις βρεθείς με τον σύντροφό σου και μιλήσετε για πράγματα που σας ευχαριστούν όπως την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή μία εξόρμηση. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος επέλεξε καλούς φίλους για να βγεις, να χαλαρώσεις και γιατί όχι… να διασκεδάσεις.

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα παράπονά σου, ώστε να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα μαζί του. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, να ξέρεις ότι η μέρα είναι καλή για να κάνεις τη γνωριμία που επιθυμείς.

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 30/11

Σχετικά άρθρα