Η Βικτόρια Μπέκαμ απέκτησε κανάλι στο Youtube!

Την ώρα που οι υπόλοιπες Spice Girls ξεκινάνε ευπώλητη περιοδεία η σχεδιάστρια μόδας πλέον Βικτόρια Μπέκαμ εγκαινιάζει νέα καριέρα ως vlogger με δικό της κανάλι στο YouTube.

Η Μπέκαμ που είναι πλέον είδωλο της μόδας, καθώς και μια από τις πιο σημαντικές σχεδιάστριες στον κόσμο θα δίνει συμβουλές -στυλ, μόδας και ομορφιάς- στο δικό της κανάλι.

Αυτό ανακοινώθηκε από την ίδια τη σχεδιάστρια μόδας κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον δημοσιογράφο μόδας, συγγραφέα, Ντέρεκ Μπλάσμπεργκ που διοργανώθηκε με αφορμή τη δέκατη επέτειο από την ίδρυση της εταιρείας της.

«Προφανώς οι άνθρωποι το θέλουν, είναι αυτό που θέλουν, αυτό που πραγματικά θέλουν» είπε η Βικτόρια Μπέκαμ, παραπέμποντας στο Wannabe, ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια των Spice Girls.

Η Βικτόρια Μπέκαμ, σύζυγος του σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ έκανε λόγο για «νέο κεφάλαιο» στη ζωή της.

Εκτός από τις στιλιστικές συμβουλές, το κανάλι στο YouTube θα περιλαμβάνει ολόκληρο τον κόσμο της Βικτόρια, προς ικανοποίηση των 23,5 εκατομμυρίων ακολούθων της, οι οποίοι κάθε μέρα εμπνέονται από το άψογο στυλ της.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ: Ένα όνομα που αξίζει εκατομμύρια και ένας μεγάλος έρωτας – Η περιουσία τους που πλησιάζει το 1 δισ., η γνωριμία τους και τα 4 παιδιά τους

H Bικτώρια Μπέκαμ έλαβε Μετάλλιο του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας από τον Πρίγκιπα Γουίλλιαμ

 

Σχετικά άρθρα