5 ακόμη γυναίκες κατηγορούν τον Λικ Μπεσόν για σεξουαλική παρενόχληση!

Ακόμη πέντε γυναίκες κατηγορούν τον Γάλλο σκηνοθέτη Λικ Μπεσόν για σεξουαλική παρενόχληση, ανεβάζοντας πλέον τον αριθμό των γυναικών σε εννέα. Σύμφωνα με έρευνα της γαλλικής ιστοσελίδας Mediapart, πρώην βοηθός του Μπεσόν δήλωσε ότι εξαναγκάστηκε σε σεξουαλική επαφή με τον σκηνοθέτη, ο οποίος και την παρενοχλούσε σεξουαλικά κατ′ εξακολούθηση. Η γυναίκα, που διατηρεί την ανωνυμία της, είπε επίσης ότι είχε μιλήσει για το θέμα εκείνη την εποχή με τους συναδέλφους της.

Μεταξύ των γυναικών που έκαναν τις καταγγελίες είναι και δύο σπουδάστριες στη σχολή κινηματογράφου του Μπεσόν, το Cité du Cinéma studio, όπως και μία πρώην υπάλληλος στην εταιρεία παραγωγής του, EuropaCorp, η οποία και τον κατηγορεί για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Τον περασμένο Μάιο, η αστυνομία ανέκρινε τον σκηνοθέτη της ταινίας «Απέραντο Γαλάζιο», μετά την καταγγελία για βιασμό στην οποία προχώρησε η ηθοποιός Sand Van Roy. Το Mediapart, μετά από έρευνα που είχε κάνει τον περασμένο Ιούλιο, ισχυρίστηκε ότι ακόμη τρεις γυναίκες κατηγορούν τον Μπεσόν για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Μπεσόν είχε αρνηθεί την κατηγορία του βιασμού, κάνοντας λόγο για «φαντασιοπληξίες», ενώ όσον αφορά τις νέες κατηγορίες δεν έχει προχωρήσει σε δήλωση.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κατηγορία – Σοκ: «Ο Μπεσόν με βίαζε ακόμα και στον ύπνο μου»

Για βιασμό κατηγορείται διάσημος Γάλλος σκηνοθέτης

 

Σχετικά άρθρα