Μήπως κρύβεις κι εσύ μια… πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών;

Ας ξεκινήσουμε με τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης έρευνας. Σύμφωνα με το BBC, ένας στους 20 λοιπόν φοιτητές στη Βρετανία έχουν εργαστεί στην ερωτική βιομηχανία όσο σπουδάζουν.

Μία από αυτούς είναι η 23χρονη σήμερα Carly Rae Summers, ή «Jade» όπως είναι το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο. Η ίδια ξεκίνησε να «απασχολείται» για έξτρα εισόδημα στον χώρο της πορνοβιομηχανίας όντας φοιτήτρια σε τμήμα Δημιουργίας και Σχεδιασμού Μόδας.

Η νεαρή από το Manchester χαίρει την υποστήριξη της μητέρας της για την επιλογή της να αλλάξει καριέρα, ενώ πρωταγωνιστεί για λογαριασμό του Hans Fredrick von Liljewahl, παραγωγού που ασχολείται με το αβαντ-γκαρντ πορνό. Ο ίδιος σκηνοθετεί με Super 8mm film.

Η νεαρή μίλησε στο ντοκιμαντέρ του BBC, με τίτλο «Jade: Why I Chose Porn».

Αποκαλύπτει πως παρά το γεγονός ότι έχει παίξει ρόλο “υποτακτικής” σε σετ με άντρες, στην πραγματικότητα αισθάνεται φεμινίστρια. «Ελέγχω απόλυτα τις καταστάσεις στις οποίες αποφασίζω να εμπλακώ», λέει.

«Είμαι φεμινίστρια γιατί ό,τι επιλέγω να κάνω είναι καθαρά συνειδητή επιλογή», προσθέτει. Εξηγώντας την επιλογή της να αφήσει το πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ αναφέρει πως δεν αισθάνεται τύψεις για αυτό και λέει πως οι άνθρωποι της ερωτικής βιομηχανίας την προσέγγισαν αφού πρώτα είχε αναρτήσει γυμνές φωτογραφίες online έναντι αντιτίμου.

Δηλώνει πως πέραν από τα οικονομικά οφέλη, η νέα της καριέρα έχει τονώσει την αυτοπεποίθησή της και τη βοήθησε να ξεπεράσει την κατάθλιψη από την οποία έπασχε. Επίσης, λέει πως οι άνδρες συμπρωταγωνιστές της, της έχουν φερθεί με σεβασμό.

Ακόμη, η Jade αναφέρει πως το πορνό την έχει κάνει να αποδεχθεί τις ατέλειες του σώματός της.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Διάσημη πορνοστάρ δηλώνει: «Το πρωκτικό σεξ πονάει»!

 Γίνε η… πρωταγωνίστρια στη δική σου αισθησιακή ταινία!

Σχετικά άρθρα