Στα μαχαίρια οι συνυφάδες: Θα γιορτάσουν χωριστά τα Χριστούγεννα

Το κακό κλίμα είχε φανεί από τα περασμένα Χριστούγεννα. Η ένταση ανάμεσα στην Κέιτ Μίντλετον και την Μέγκαν Μαρκλ ήταν τόσο εμφανής που ο ίδιος ο πρίγκιπας Κάρολος χρειάστηκε να μεσολαβήσει για να μπορέσουν να συνυπάρξουν.

Στη χρονιά που μεσολάβησε, η Δούκισσα του Κέμπριτζ και η (πλέον) Δούκισσα του Σάσεξ χρειάστηκε να ρίξουν αρκετό νερό στο κρασί τους προκειμένου να μην γίνει τίποτε αντιληπτό προς τα έξω. Λίγο η εγκυμοσύνη της πρώτης, λίγο ο γάμος της δεύτερης βοήθησαν άλλωστε για μία προσωρινή ανακωχή, αφού Κέιτ και Μέγκαν έγιναν “πρωταγωνίστριες” σε όλα τα χαρμόσυνα γεγονότα της βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο τα σύννεφα δεν διαλύθηκαν ποτέ! Και τα βρετανικά ΜΜΕ επιμένουν ότι οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι απόλυτα παγωμένες. Τόσο, που η συνύπαρξή τους στο Κένσιγκτον έγινε πλέον αφόρητη και ανάγκασε τους νιόπαντρους Χάρι και Μέγκαν στην απόφαση να μετακομίσουν.

Προβληματισμό προκαλούν και οι διαρροές στον Τύπο, σύμφωνα με τις οποίες όχι μόνο η Μέγκαν αλλά και ο Χάρι έχουν υπερβολικές και παράλογες απαιτήσεις και κακή συμπεριφορά απέναντι στο προσωπικό.

Τα δύο ζευγάρια επρόκειτο να περάσουν και φέτος τα Χριστούγεννα μαζί με τον Κάρολο και την Καμίλα. Τα βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως αυτό δεν θα συμβεί. Τελικά ο Ούλιαμ και η Κέιτ θα γιορτάσουν με τα “άλλα πεθερικά” (τους Μίντλετον), ενώ ο Χάρι και η Μέγκαν πιο πατροπαράδοτα, θα κάνουν παρέα στη βασίλισσα Ελισάβετ. Που επίσης σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ παρακολουθεί πολύ στενά τις εξελίξεις, ξέρει πότε να παρέμβει και κυρίως… με ποιο τρόπο.

Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα