Το πιο σοβαρό λάθος που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ!

Είναι γεγονός ότι την ώρα που ετοιμάζεσαι να κάνεις σεξ λίγα είναι αυτά που σκέφτεσαι εκτός… προγράμματος, αφού το πάθος, η έξαψη και ο ερεθισμός σε κάνουν να μην έχεις τη διαύγεια πνεύματος, όπως σε κανονικές συνθήκες.

Εάν ρωτήσεις, όμως, μια γυναίκα τι κάνει πριν το σεξ, ώστε να είναι πανέτοιμη, θα σου πει κατά πάσα πιθανότητα ότι κάνεις ένα μπάνιο, βάζει ένα γαλάκτωμα ή μια ενυδατική κρέμα και είναι έτοιμη… να υποδεχτεί τον καλό της με ανοιχτές αγκάλες!

Υπάρχει, όμως, ένα πολύ βασικό λάθος που κάνουν (σχεδόν) όλες οι γυναίκες ή αν θέλεις κάτι πολύ βασικό που όλες το ξεχνάμε! Τι είναι αυτό; Η αφαίρεση του μακιγιάζ (βλ. make – up).

Σύμφωνα με τους δερματολόγους, αλλά και με σχετικές έρευνες που κατά καιρούς έχουν γίνει, οι γυναίκες ξεχνούν πάντα να αφαιρέσουν το μακιγιάζ τους πριν πέσουν στο κρεβάτι (ή σε κάποιο άλλο έπιπλο του σπιτιού) με τον καλό τους.

Αυτό είναι πάρα πολύ κακό για την επιδερμίδα σου, αφού λόγω της σχετικής τριβής που υπάρχει κατά την επαφή με τον καλό σου, το πρόσωπο σου ερεθίζεται ιδιαίτερα, λόγω του ότι το μακιγιάζ δεν μένει σταθερό, αλλά απλώνεται σε διάφορα σημεία του προσώπου σου, που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έπρεπε να είναι.

Παράλληλα, σκέψου και λίγο τον σύντροφό σου, ο οποίος θα έχει στο στόμα του την έντονη γεύση των καλλυντικών σου, με κίνδυνο, αν είναι αλλεργικός σε κάποιο συστατικό, να μην καταλήξει στον έβδομο ουρανό του οργασμού, αλλά στο κρεβάτι των Επειγόντων Περιστατικών.

Προσοχή, λοιπόν και καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα