Δάκρυα συγκίνησης της Lady Gaga για τον Μπράντλεϊ Κούπερ (Βίντεο)!

Φίλοι, συνεργάτες και συνάδελφοι του Μπράντλεϊ Κούπερ έδωσαν το «παρών» στο γκαλά που δόθηκε στο Beverly Hilton το βράδυ της Πέμπτης για να τον τιμήσουν.

«Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη, όχι μόνο επειδή με έκανες καλύτερη ηθοποιό, είμαι τόσο βαθιά ευγνώμων επειδή μπορώ να απευθύνομαι σε σένα ως επαγγελματία, αλλά και επειδή μπορώ να βασίζομαι σε σένα ως φίλο. Να κλαίω και να είμαι ο εαυτός μου, και εσύ ποτέ μα ποτέ να μη με κρίνεις και πάντα να με σέβεσαι ως επαγγελματία. Σ′ ευχαριστώ γι ’αυτό…»

Ο Κούπερ έλαβε το βραβείο Sid Grauman από την Αμερικανική Cinematheque, αλλά η είδηση ήταν ο φορτισμένος συναισθηματικά λόγος της συμπρωταγωνίστριας του στην ταινία (που εν τω μεταξύ έχει σαρώσει τα ταμεία) «A star is born», Lady Gaga.

Το ενδιαφέρον είναι ότι, η εξομολόγηση της ήταν εντόνως προσωπική, καθώς όπως είπε «… μερικές φορές με φωνάζεις Gaga, αλλά ξέρουμε και οι δύο ότι με λες Στέφανι. Έτρεξα μακριά από τη Στέφανι πολύ καιρό, φόρεσα την κάπα του σούπερ-ήρωα και άρχισα να με αποκαλώ Lady Gaga. O Μπράντλεϊ με προκάλεσε να βουτήξω βαθιά στο μέρος όπου έπρεπε να την ξαναδώ. Εκεί όπου έπρεπε να είμαι ξανά η Στέφανι», είπε συγκρατώντας τα δάκρυα της.

Σημειώνεται ότι, το πραγματικό όνομα της Lady Gaga είναι Στέφανι.

«Υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος σ′ αυτό τον πλανήτη που μου θυμίζεις κι αυτός είναι ο Τόνι Μπένετ, που για μένα είναι θρύλος», πρόσθεσε η 32χρονη Lady Gaga.

Στο πλάι της στεκόταν ο επίσης συμπρωταγωνιστής της, βετεράνος ηθοποιός Σαμ Έλιοτ.

Η ταινία «A star is born» σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος, εκτός των άλλων, σύστησε ξανά στο κοινό την ταλαντούχο όσο και αμφιλεγόμενη για τις εμφανίσεις της, τραγουδίστρια και συνθέτη, καθώς την παρουσίασε όπως είναι, χωρίς μακιγιάζ -με όλα όσα αυτό σημαίνει.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μπράντλεϊ Κούπερ: ποιον μουσικό ήθελε για συμπρωταγωνιστή της Lady Gaga;

 

 

Σχετικά άρθρα