Θρίλερ στη Ρόδο: Τι υποστηρίζει ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας;

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της 21χρονης φοιτήτριας Ελένη Τοπαλούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή  στις 28 Νοεμβρίου στην παραλία της «Φώκιας» στη Ρόδο.

Οι άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου μαζί με τους συναδέλφους τους από το κλιμάκιο της Ασφάλειας Λιμεναρχείου Πειραιά, που ταξίδεψαν στο νησί, προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης και να ξεκαθαρίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρή η  άτυχη φοιτήτρια  από τον Έβρο.

Τι αποκαλύπτει ο πατέρας της

«Η κόρη μου δολοφονήθηκε και την πέταξαν στη θάλασσα», λέει στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ο πατέρας της, Ιωάννης Τοπαλούδης.

Ο πατέρας της, ο οποίος και την αναγνώρισε από το τατουάζ που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού, ένα τριαντάφυλλο σε χρώμα μαύρο και κόκκινο, μετέβη στο νησί την Κυριακή (02/12).

«Είναι ίχνη στραγγαλισμού και πνιγμός δυστυχώς. Στη θάλασσα την πέταξαν. Ό,τι στοιχεία είχα εγώ και η σύζυγός μου τα δώσαμε στην Αστυνομία για να συνεχίσουν τις έρευνες. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτός που δολοφόνησε την κόρη μου ήταν γνωστός της ή άγνωστος. Μακάρι να γνώριζα και να προλάβαινα το κακό, να το σταματούσα με κάποιον τρόπο. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου με όσες δυνάμεις μου έχουν απομείνει για να μπορέσω να βρω το δολοφόνο του παιδιού μου» είπε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

«Οι προσπάθειες των Αρχών συνεχίζονται και θα δούμε. Τα συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία το Λιμεναρχείο. Όλα αυτά μου τα είπε προφορικά ο ιατροδικαστής και τώρα περιμένω τις τοξικολογικές εξετάσεις. Την πέταξαν στη θάλασσα και πνίγηκε από τη στιγμή που μπήκε νερό στους πνεύμονες. Την πέταξαν 50 χιλιόμετρα μακριά από τη Ρόδο. Το μόνο που γνωρίζω ως πληροφορία από το Λιμεναρχείο είναι ότι την Τρίτη το βράδυ η κόρη μου μιλούσε με μία φίλη της στο Facebook και η Ελένη είπε στη φίλη της ”Θα σου κλείσω τώρα το τηλέφωνο γιατί κάποιος μου χτυπάει την πόρτα”. Προφανώς σε κάποιον άνοιξε την πόρτα, δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Από εκείνο το βράδυ δεν ξαναμίλησε με κανέναν. Την ψάχναμε κι εγώ και η μητέρα της, αλλά μάταια. Την Τετάρτη το πρωί παίρναμε τηλέφωνο κάποιες φιλενάδες της, αλλά δεν γνώριζαν τίποτα. Μετά ανέλαβαν η Αστυνομία και το Λιμεναρχείο ώσπου τη βρήκαμε νεκρή» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Έχουν εμφανιστεί κακώσεις στο σώμα της άτυχης κοπέλας, αλλά δεν έχει αποσαφηνιστεί αν είναι από την πτώση από τα βράχια ή από την εγκληματική πράξη», επισημαίνει χαρακτηριστικά σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής που εξέτασε το σώμα της νεαρής κοπέλας.

Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου που διερευνούν την προανάκριση έχουν ήδη πάρει καταθέσεις από φίλες της 21χρονης φοιτήτριας σχετικά με το εάν τους έχει πει κάτι η άτυχη κοπέλα.

Παράλληλα, οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν ζητήσει την άρση τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό τηλέφωνο της 21χρονης φοιτήτριας σε μία προσπάθεια να διαπιστώσουν αν είχε κάποια επικοινωνία πριν βρεθεί νεκρή.

Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν πληροφορίες ότι έχουν προσαχθεί τρία άτομα στο νησί, αυτές χθες δεν επιβεβαιώθηκαν από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

Πηγή: cnn.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μυστηριώδης θάνατος φοιτήτριας στη Ρόδο

Σχετικά άρθρα