Στάσεις στο σεξ: 4 συμβουλές για ακόμα καλύτερο… doggy style!

Μια από τις απολαυστικότερες, αν όχι η απολαυστικότερη στάση στο σεξ είναι (και) η στάση στα τέσσερα ή αλλιώς γνωστή και ως doggy style.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αλλά και με σχετικές μαρτυρίες, η στάση στα τέσσερα είναι από τις πιο επιτυχημένες και ευρέως διαδεδομένες, διότι έτσι επιτυγχάνεται ακόμα καλύτερη διείσδυση, με αποτέλεσμα ο κολπικός οργασμός σου να είναι εγγυημένος.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάς, εξάλλου, ότι εκατομμύρια χρόνια πίσω, ήταν η μοναδική στάση που εφάρμοζαν οι τότε άνθρωποι με σκοπό την αναπαραγωγή, μιμούμενοι τη στάση που έπαιρναν τα ζώα με τέσσερα πόδια!

Επειδή, όμως, εχθρός του καλού το καλύτερο και αν έχεις βαρεθεί και λίγο να παρατηρείς τον τοίχο ή το «κεφάλι» του κρεβατιού σας, παρακάτω θα βρεις 4 απλές συμβουλές για να απογειώσεις τη στάση αυτή και να την πας σε άλλα επίπεδα!

Ας δούμε, λοιπόν, μαζί πώς θα τα καταφέρεις:

Άλλαξε γωνία

Μάλλον θα έχεις συνηθίσει το σώμα σου να γέρνει προς τα μπρος, ρίχνοντας την κοιλιά σου προς το στρώμα και υψώνοντας τα οπίσθιά σου. Πλέον, οι ειδικοί σε καλούν να αλλάξεις την γωνία σου και να επιλέξεις μια πιο όρθια στάση για την πλάτη σου.

Με τον τρόπο αυτό αλλάζει και η γωνία της διείσδυσης, οπότε και το σημείο G σου θα σε ευγνωμονεί εσαεί.

Βάλε χέρι

Ενώ είσαι, λοιπόν, στα τέσσερα νιώθοντας μέχρι τέλους τον καλό σου, μπορείς να κάνεις ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την στάση αυτή, αυνανιζόμενη με το ένα σου χέρι ή και με τα δύο αν θέλεις. Τρίψε την κλειτορίδα σου την ώρα που ο καλός σου διεισδύει κι έτσι θα πετύχεις κολπικό και κλειτοριδικό οργασμό μαζί!

Βάλε ένα μαξιλάρι

Φύγε λιγάκι από τα τετριμμένα και βάλε ποικιλία στην στάση «στα τέσσερα» χρησιμοποιώντας το μαξιλάρι σου. Τοποθέτησέ το κάτω από την κοιλιά σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να ανυψώσεις λίγο παραπάνω τα οπίσθιά σου, ανοίγοντας τον κόλπο σου για τον καλό σου.

Μην ξεχνάς τις θηλές σου

Κατά τη διάρκεια της διείσδυσης, μπορείς να παίζεις με τις θηλές σου ή αν ο σύντροφός σου έχει μακριά χέρια να τις χαϊδεύει εκείνος.

Πολύ ερεθιστικό, ενώ μπορείς με το ένα να χαϊδεύεις το στήθος σου και με το άλλο την κλειτορίδα σου.

 

 

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

 

Σχετικά άρθρα