Το ψωμί του τοστ που προτιμώ!

Συχνά ακούω τους διατροφολόγους να προτείνουν ως πιο ωφέλιμο ψωμί αυτό της ολικής άλεσης αντί για σταρένιο. Πρόσφατα κυκλοφόρησε από την εταιρεία Παπαδοπούλου ένα λευκό ψωμί του τοστ εμπλουτισμένο με πολλές βιταμίνες και μέταλλα, το Ψωμί Παπαδοπούλου  Plus. Αυτό το γεγονός μού έδωσε χαρά διότι πάντα είχα πρόβλημα στο να προσπαθήσω να πείσω το παιδί μου να προτιμά το μαύρο ψωμί από το λευκό που της αρέσει πολύ περισσότερο.

Τι κάνει αυτό το ψωμί  Παπαδοπούλου Plus τόσο ξεχωριστό;

psomi papadopoulou video3

 

Το γεγονός ότι η δημιουργία του βασίστηκε σε μια μεγάλη έρευνα, την  Πανελλαδική Μελέτη Διατροφής & Υγείας που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συγκεκριμένα, η μελέτη έδειξε ότι  μέρος του πληθυσμού δεν προσλαμβάνει τις συνιστώμενες ημερήσιες ποσότητες σε βιταμίνη D, φολικό οξύ, ασβέστιο και σίδηρο

Η εταιρεία Παπαδοπούλου συνεργάστηκε με το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου για την αξιοποίηση των αποτελεσμάτων της μελέτης ΠΑΜΕΔΥ και δημιούργησε ένα νέο ψωμί του τοστ, το  «Παπαδοπούλου Plus». Το «Παπαδοπούλου Plus» περιέχει  Βιταμίνη D, σίδηρο, φολικό οξύ και ασβέστιο και συμβάλλει στην πρόσληψη αυτών των απαραίτητων στοιχείων, στα οποία πολλοί από εμάς  παρουσιάζουμε ελλείψεις. Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, το ασβέστιο απαιτείται για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, ο σίδηρος συντελεί στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία και το φολικό οξύ στη μείωση της κόπωσης και κούρασης.

Πώς απολαμβάνω το ψωμί του τοστ Παπαδοπούλου Plus;

tost me kotopoulo

Εκτός από το ότι είναι πλέον το ψωμί που  κάνω το καθημερινό τοστάκι της κόρης μου, τώρα είναι και το δικό μου αγαπημένο ψωμί του τοστ που δεν λείπει από το ντουλάπι μου. Το αγαπημένο τοστάκι το έβαλα πιο συχνά στην καθημερινότητα μου ώστε να μπορώ να προσλαμβάνω τα απαραίτητα στοιχεία για τον οργανισμό μου, απλά και γευστικά. Ξεκινάω τη μέρα μου με μια φέτα ψωμί του τοστ «Παπαδοπούλου Plus, που τη συνοδεύω με cottage cheese και αβοκάντο. Επίσης, είναι ένας τρόπος να αποφύγω το βραδινό φαγητό και να το αντικαταστήσω με ένα τοστ χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο ψωμί. Έτσι καλύπτω και τις ανάγκες του οργανισμού μου χάρη στις βιταμίνες και τα μέταλλα  που περιέχει και κερδίζω και χαμηλότερες θερμίδες για τη διατροφή μου.

Επίσης αποτελεί το βασικό ψωμί όταν φτιάχνω μπόμπες με λίγο βούτυρο, γαλοπούλα και τυράκι. Τρελαίνονται όλοι οι φίλοι να τους προσφέρω αυτό το snack, καθώς επίσης και οι φίλοι της κόρης μου.

Άννα Δρούζα

Σχετικά άρθρα