Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Ομολόγησαν οι δράστες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει ο Σκάι, οι δύο άνδρες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, που κρατούνταν και ανακρίνονταν από χθες στο Λιμεναρχείο του νησιού, ομολόγησαν την εμπλοκή τους στη δολοφονία της φοιτήτριας.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Σκαι, η φοιτήτρια φαίνεται πως ήταν ζωντανή όταν οι δράστες την πέταξαν στην θάλασσα, στην περιοχή της Λίνδου, καθώς ο ιατροδικαστικός έλεγχος καταδεικνύει πως νερό είχε εισρεύσει στα πνευμόνια της.

Από τις καταθέσεις τους, στις οποίες έπεσαν σε αρκετές αντιφάσεις, φέρεται να προκύπτει ότι οι δύο άνδρες πρότειναν στην φοιτήτρια, να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός, ωστόσο φαίνεται ότι η 21χρονη δεν συμφώνησε (άγνωστο παραμένει αν αρχικά είχε δεχθεί) και ξέσπασε καβγάς.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr,  ο Αλβανός φέρεται να κατάφερε χτυπήματα στην νεαρή γυναίκα, χτυπώντας την με σίδερο σιδερώματος στο κεφάλι και να την έπιασε από το λαιμό.  Η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της από τραύμα στο κεφάλι και τότε οι δύο φερόμενοι ως δράστες του εγκλήματος, αποφάσισαν να «ξεφορτωθούν» την άτυχη φοιτήτρια, την οποία μετέφεραν με ένα φορτηγάκι στην δύσβατη περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους  πετώντας την στη θάλασσα από μεγάλο ύψος, όπου και βρέθηκε το πτώμα της, το πρωί της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου.

Μέχρι χθες τα μεσάνυχτα, δεν είχε επιτραπεί στους δικηγόρους τους κ. Ακη Δημητριάδη και Στέλιο Κιουρτζή, να επικοινωνήσουν με τους εντολείς τους οι οποίοι ανακρίνονταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, οι δύο φέρονται να ομολόγησαν προφορικά αλλά παραμένει άγνωστο, αν έχουν καταθέσει τα ίδια σε έγγραφη απολογία καθώς δεν επετράπη η επικοινωνία και η παρουσία των δικηγόρων τους κ.κ. Ακη Δημητριάδη και Στ. Κιουρτζή κατά την ώρα της εξέτασής τους.

Πηγή: cnn.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Θρίλερ στη Ρόδο: Τι υποστηρίζει ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας;

Μυστηριώδης θάνατος φοιτήτριας στη Ρόδο

Σχετικά άρθρα