Christopher Vee: Ο κούκλος γιος του Χρήστου Δάντη που παίζει στο «Τατουάζ»!

Για το πώς προέκυψε η συμμετοχή του στο «Τατουάζ» μίλησε ο Christopher Vee. O νεαρός ηθοποιός-τραγουδιστής σε συνέντευξή του τόνισε ότι πάντα του άρεσε η υποκριτική, αλλά μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη σειρά θέλει να φύγει για το εξωτερικό, αφού αν παραμείνει στην Ελλάδα και ασχοληθεί με τη μουσική, θεωρεί πως στη συνείδηση του κοινού θα είναι πάντα «ο γιος του Χρήστου Δάντη».

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου;

«Ήταν μια περίοδος που έψαχναν καινούργιους ηθοποιούς και συνήθως αυτούς τους βρίσκει ο Ανδρέας Γεωργίου. Από ό,τι έχω καταλάβει έπεσε στο προφίλ μου και επειδή ο ρόλος αυτός συνδυάζεται με τη μουσική, μου έστειλε ένα μήνυμα».

Μέχρι τότε είχες σκεφτεί να ασχοληθείς με την υποκριτική;

«Πάντα μου άρεσε, αλλά αν πέρσι κάποιος μου έλεγε ότι του χρόνου θα παίζεις σε αυτήν τη σειρά, δεν θα τον πίστευα»

Πάντως, έπεσες στα βαθιά.

«Όντως έπεσα στα βαθιά και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να μπω σε τάξη. Μου αρέσει να δουλεύω και να έχω ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα στη ζωή μου, το οποίο συνδυάζεται με την Τέχνη και κάνω κάτι που αγαπάω».

Συνεχίζεις τα δικά σου σχέδια με τη μουσική;

«Ναι, δεν σταματούν ποτέ! Σκέφτομαι όταν ολοκληρώσω τις υποχρεώσεις μου στη σειρά φέτος να φύγω στο εξωτερικό».

Ήσουν για χρόνια Αμερική.

«Ήμουν. Γύρισα και τώρα θέλω να ξαναφύγω!».

Γιατί το θέλεις τόσο πολύ;

«Θεωρώ πως στην Αμερική ό,τι και να καταφέρω να κάνω θα το καταφέρω ως «εγώ». Αν παραμείνω στην Ελλάδα και ασχοληθώ με τη μουσική, θεωρώ πως στη συνείδηση του κοινού θα είμαι πάντα «ο γιος του Χρήστου Δάντη». Θέλω να δοκιμάσω τις δυνάμεις και τις δυνατότητες μου στο εξωτερικό», λέει στο 7 ΜΕΡΕΣ TV.

Πηγή: gossiptv.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποιος κούκλος γιος πασίγνωστου τραγουδιστή θα συμμετέχει στο Τατουάζ;

 

Σχετικά άρθρα