Ποια παίκτρια αποχώρησε για λόγους υγείας από το GNTM;

Η Ξανθή Τζερεφού δυστυχώς δεν θα συνεχίσει στο GNTM για λόγους υγείας. Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, το μόνο plus size μοντέλο του σπιτιού, σταματά άδοξα την πορεία του στο ριάλιτι μόδας.

«Έχω διαβήτη 7-7,5 και μου συμβαίνει πρώτη φορά. Δεν είχε χρειαστεί να έρθω στο νοσοκομείο επειδή ανέβηκε τόσο πολύ η τιμή της γλυκόζης. Δεν αγχώθηκα παρ’ όλα αυτά γιατί ήξερα ότι είμαι σε καλά χέρια», είπε η Ξανθή μέσα από το νοσοκομείο.

Στην κάμερα του GNTM μίλησε και ο γιατρός της, που σημείωσε: «Οι τιμές που παρουσίαζε η Ξανθούλα ήταν αρκετά υψηλές, ευτυχώς όμως αντέδρασε πάρα πολύ γρήγορα. Γιατί δεν είναι μόνο το ζάχαρο στο αίμα, είναι και η απορρύθμιση ολόκληρου του οργανισμού… Σίγουρα θα χρειαστεί μία ανάπαυλα μέχρι να υπάρξει μία σταθεροποίηση του διαβήτη».

Από τη μεριά της η Ξανθούλα πρόσθεσε: «Αντιμετωπίστηκε έγκαιρα, η παραγωγή με πήγε στο νοσοκομείο. Δεν χρειάστηκε να ανησυχήσουμε για κάτι. Ήμασταν όλοι ψύχραιμοι οπότε όλα καλά…». Αναφορά έκανε και για το τέλος της από το παιχνίδι, σημειώνοντας: «Εννοείται ότι δεν τελείωσε τίποτα… Το Next Top Model ήταν μόνο η αρχή».

 

Ωστόσο δεν ήταν μόνο αυτό. Όταν η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την εξέλιξη στις παίκτριες, όλες ξαφνιάστηκαν. Η δυσάρεστη εξέλιξη για την υγεία της Ξανθής σίγουρα της επηρέασε.

GNTM: Στο νοσοκομείο η Ξανθούλα – Ποια παίκτρια θα την αντικαταστήσει;

Bullying στο GNTM; – Τι αποκαλύπτει το plus size μοντέλο Ξανθή Τζερεφού;

Λιπομέτρηση στο Next Top Model: Τελικά τρώνε τα μοντέλα (βίντεο);

Σχετικά άρθρα