Ποια είναι η ιδανική μέρα της εβδομάδας για το πρώτο σας ραντεβού;

Το πρώτο σας ραντεβού… Δύσκολα κι αγχωτικά τα πράγματα… Όσο κι αν ανυπομονείς να βγεις με τον καλό σου, άλλο τόσο αγχώνεσαι αν θα πετύχει… Ειδικά αν έχετε γνωριστεί διαδικτυακά και δεν έχετε δει ποτέ ο ένας τον άλλο!…

Οι απόψεις για το ποια είναι η ιδανική μέρα της εβδομάδας για πρώτο ραντεβού διίστανται. Η πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό είναι Παρασκευή ή Σαββατοκύριακο. Οι Σκανδιναβοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι ένα πρώτο ραντεβού στο τέλος της εβδομάδας είναι πιο πετυχημένο καθώς είσαι πιο άνετη και χαλαρή και ξεκούραστη.

randevou zeygari2

Ωστόσο, οι Γάλλοι έχουν αντίθετη άποψη. Στηρίζουν σε μεγάλο ποσοστό πρώτο ραντεβού τη Δευτέρα.

Γιατί να επιλέξεις τη Δευτέρα;

Η Δευτέρα είναι αρχή της εβδομάδας, είσαι πιο ξεκούραστη και ανανεωμένη από τη χαλάρωση του Σαββατοκύριακου (σε περίπτωση βέβαια που δεν διαβάζεις ή δεν δουλεύεις μέσα στο Σαββατοκύριακο). Επίσης, αν ετοιμάζεσαι να βγεις με κάποιον που δεν γνωρίζεις και αμφιβάλλεις για τα αποτελέσματα της συνάντησης, δεν θέλεις να ρισκάρεις να βγεις μια μέρα που κατά κανόνα θα έχεις κανονίσει κάτι όμορφο και διασκεδαστικό! Η Δευτέρα είναι συνήθως μια… αντι-μέρα για ενδιαφέρουσες συναντήσεις και… κανονίσματα! Οπότε δεν θα θυσιάσεις κάτι καλό για να βγεις ένα αμφιλεγόμενο πρώτο ραντεβού! Έτσι η Δευτέρα είναι μια… ασφαλής επιλογή!

vareto randevou

Και το πιο σημαντικό; Αν δεν πάει καλά, έχεις μια εβδομάδα να το ξεπεράσεις! Αν πάλι πάει καλά, θα ναι μια τέλεια αρχή της εβδομάδας σου!!!

Οπότε την επόμενη φορά που κάποιος θα σου ζητήσει να βγείτε Δευτέρα για πρώτο ραντεβού, δέστο θετικά! Κάτι θα ξέρει εκείνος!

Ν.Κ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πρώτο ραντεβού: 4 νέα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι εξαιτίας των social media

Πώς θα πετύχεις το τέλειο φυσικό μακιγιάζ για το πρώτο ραντεβού!

Πρώτο ραντεβού: 6 tips για να μην τα κάνεις… θάλασσα

Πρώτο ραντεβού; 4 βήματα για να ξεμπλοκάρεις

Ποιο είναι το τέλειο μέρος για το πρώτο ραντεβού;

 

 

 

Σχετικά άρθρα