Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 05/12

Σήμερα η Σελήνη στο Σκορπιό στρέφει το ενδιαφέρον μας σε έρωτα και χρήμα και ίσως γίνουμε λίγο παραπάνω απαιτητικοί από όσο πρέπει! Ωστόσο αυξάνεται η διορατικότητα μας και η γοητεία μας!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ, θα θελήσεις ν’ απεμπλακείς από άτομα και καταστάσεις που σε κουράζουν ψυχικά και σε φέρνουν πίσω στα σχέδιά σου. Φρόντισε να μην πέσεις καθόλου ψυχολογικά και να προσεγγίσεις τα πράγματα με δυναμισμό, κάτι που άλλωστε το ζώδιό σου έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και να ξέρεις, ότι στο τέλος της ημέρας θα έχεις ικανοποίηση και ευχαρίστηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρόλη τη δυναμικότητά σου, Ταύρε μου, αυτή την περίοδο κάποιες καταστάσεις καθυστερούν, σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν ιδιαίτερα. Δε χρειάζεται όμως να μπαίνεις σε απαισιόδοξες σκέψεις, αφού τέτοιες συνθήκες είναι αναμενόμενες λόγω του ανάδρομου Ερμή. Έχεις κάνει πολύ σωστές κινήσεις και να ξέρεις, ότι στο μέλλον η επιτυχία θα είναι δική σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Έχεις περάσει πολλές αναποδιές στο παρελθόν, Δίδυμε, και τώρα προσπαθείς ν’ αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις που αυτή τη στιγμή ταλαιπωρούν ένα άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Δε χρειάζεται όμως να προβληματίζεσαι και ν’ αγχώνεσαι για πράγματα, τα οποία σου είναι πολύ εύκολο να αντιμετωπίσεις. Δες το άτομο αυτό, μίλησέ του κι είναι σίγουρο ότι θα βρεις τις βέλτιστες λύσεις, που θα το ικανοποιήσουν αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέπεις στον εαυτό σου, Καρκίνε μου, να έχει ανασφάλειες και να σκέφτεται αρνητικά για κάποιες καταστάσεις. Μπορεί κάποιες υποθέσεις σου αυτή την περίοδο να καθυστερούν, αλλά μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει αναβολές. Σήμερα, η συζήτηση με ένα φιλικό σου άτομο για τα δικά σου ζητήματα θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

ΛΕΩΝ: Έχεις πάρα πολλούς στόχους και σχέδια, Λέων, που θέλεις να πραγματοποιήσεις άμεσα. Θα πρέπει όμως να σου υπενθυμίσω ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και αυτή την περίοδο καλό είναι να προγραμματίσεις μόνο το τι θα κάνεις στο λίγο πιο μακρινό μέλλον. Η δυναμικότητά σου πάντως σήμερα θα είναι στα ύψη της και τουλάχιστον θα τελειώσεις κάποια ήδη δρομολογημένα θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις στο μέλλον. Ο προγραμματισμός σου θα είναι πλήρης και στην πορεία θα δεις, ότι τα σχέδια που έχεις αυτή τη στιγμή στο μυαλό σου, θα πραγματοποιηθούν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ: Υπάρχουν πάρα πολλές υποθέσεις, Ζυγέ, που αυτή την περίοδο σε απασχολούν και πρέπει να λύσεις. Η ενεργητικότητα σου σήμερα θα είναι στα ύψη της και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποια από αυτά θέματα. Μην κάνεις όμως κάποιο καινούργιο ξεκίνημα, αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος και μπορεί να φέρει συγχύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ, φρόντισε να κινηθείς σε ήπιους τόνους και να μην κάνεις κάποια υπερβολική κίνηση, που μπορεί στο τέλος να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Θα αντιμετωπίσεις επιτυχώς θέματα, τα οποία σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό, ενώ θα δεχτείς και την απλόχερη βοήθεια ενός δικού σου ατόμου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη μου, φρόντισε να διώξεις μια εμμονή που έχεις την τελευταία περίοδο. Μερικά θέματα που σε απασχολούν, είναι ήδη προγραμματισμένα, άρα δε χρειάζεται να νιώθεις πίεση για ζητήματα, τα οποία στην πράξη θεωρούνται λυμένα. Μίλα με ένα δικό σου άτομο και θα δεις, ότι η συμβουλή του θα σου κάνει πάρα πολύ καλό ψυχικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερε, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός σε οτιδήποτε κάνεις, επειδή θα υπάρξουν παρανοήσεις σε πολλά θέματα, στα οποία εμπλέκεσαι. Αν γίνει συζήτηση με κάποιο φιλικό σου άτομο για ζητήματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα, καλό είναι να μην εκφέρεις την άποψή σου και να παραμείνεις ουδέτερος, αφού πρόκειται για πράγματα που δε σε αφορούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε μου, θα έχεις την αίσθηση ότι κάποια υπόθεση δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί επιτυχώς και ίσως λίγο να στενοχωρηθείς. Σε βεβαιώνω, ότι δεν έχει χαθεί το παραμικρό κι αντίθετα, θα πάρεις αρκετή δύναμη από τις ευκαιρίες που θα έρθουν, αλλά κι από τη μεθοδικότητα με την οποία θα τις προσεγγίσεις. Θα ξεπεράσεις με πάρα πολύ μεγάλη ευκολία κάποια μικροεμπόδια, που δεν περίμενες και σήμερα θα παρουσιαστούν.

ΙΧΘΥΣ: Προσπαθείς με αρκετό κόπο, Ιχθύ μου, να αντιμετωπίσεις μερικές υποθέσεις, οι οποίες ακόμη σε προβληματίζουν και δεν έχουν βρει τη λύση τους. Δε χρειάζεται να στεναχωριέσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει καθυστερήσεις σ’ αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Οι βάσεις σου είναι ισχυρές και θα δεις ότι στο επόμενο διάστημα τα πράγματα θα εξελιχθούν περίφημα.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 05/12

Σχετικά άρθρα