Η Μισέλ Ομπάμα, η Βασίλισσα Ελισάβετ και το… Πρωτόκολλο!

H Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε μια άγνωστη «πτυχή» της βασίλισσας Ελισάβετ που δεν αποκλείεται να… σοκάρει τη συντηρητική κοινωνία της Βρετανίας! Όπως είπε η κ. Ομπάμα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Λονδίνο, η βασίλισσα Ελισάβετ χαρακτήρισε το βασιλικό πρωτόκολλο… ανοησία, σε μια προσπάθεια να κάνει την τότε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ να αισθανθεί πιο άνετα κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στη Βρετανία.

Όπως γράφει το Press Association, η κ. Ομπάμα θυμήθηκε σήμερα πόσο είχε αγχωθεί το 2016 όταν επισκέφτηκε τη Βρετανία και συναντήθηκε με τη βασιλική οικογένεια. Μια από τις ημέρες που βρισκόταν εκεί, η Μισέλ Ομπάμα περίμενε την βασίλισσα να περάσει να την πάρει με το αυτοκίνητό της.

«Είχα μέσα στο κεφάλι μου το βασιλικό πρωτόκολλο και έλεγα στον εαυτό μου “μην πέσεις” και “μην αγγίξεις κανέναν”» είπε η κ. Ομπάμα, και συμπλήρωσε: «Και η βασίλισσα μου λέει: “Απλά μπες μέσα και κάτσε όπου θέλεις”. Και εκείνη σου λέει κάτι αλλά εσύ σκέφτεσαι το πρωτόκολλο και μετά σου λέει: “Ω, είναι ανοησίες, μπες μέσα».

Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε, επίσης, ότι θαυμαστής της Ελισάβετ είναι και ο σύζυγός της, Μπαράκ. Μάλιστα, όπως είπε, η βασίλισσα Ελισάβετ θυμίζει στον πρώην πρόεδρο τη γιαγιά του, Τουτ.

«Είναι έξυπνη, έχει χιούμορ και είναι ειλικρινής», είπε η ίδια, και συνέχισε: «Σίγουρα είναι μεγάλος θαυμαστής της».

Τι δηλώνει το Παλάτι για τους ισχυρισμούς της Μισέλ Ομπάμα;

Το CNNi έχει ζητήσει από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ να σχολιάσει τις δηλώσεις της κ. Ομπάμα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κάποια απάντηση.

Μισέλ Ομπάμα: η απαγορευμένη αγκαλιά στην Ελισάβετ & η μυστική φιλία της με τον Μπους

Η πρώην Πρώτη Κυριά των ΗΠΑ έκανε αυτά τα σχόλια κατά τη διάρκεια ομιλίας της για την αυτοβιογραφία της «Βecoming», στο Royal Festival Hall στο Λονδίνο.

Παρουσιάστρια του event ήταν η συγγραφέας Chimamanda Ngozi Adichie, με την οποία η κ. Ομπάμα συζήτησε σειρά θεμάτων.

Όταν η γνωστή μυθιστοριογράφος την ρώτησε για το ρόλο της ως «σύμβολο της ελπίδας», η Μισέλ Ομπάμα απάντησε ότι ακόμη δυσκολεύεται να το πιστέψει.

«Δεν έχω καταφέρει ακόμη να διώξω αυτό το συναίσθημα, ότι δεν θα πρέπει να με παίρνετε στα σοβαρά» είπε η πρώην Πρώτη Κυρία.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μισέλ Ομπάμα: Αποθεώθηκε από μαθητές στο Λονδίνο

Όταν η Μισέλ Ομπάμα αγκάλιασε τη βασίλισσα Ελισάβετ…

 

Σχετικά άρθρα