Έγκλημα στη Ρόδο: «Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο»

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις γύρω από το έγκλημα της φοιτήτριας στη Ρόδο. Σύμφωνα με τον 19χρονο Αλβανό που έχει παραδεχτεί την εμπλοκή του, εκείνος πρότεινε στον 21χρονο Έλληνα να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο και εκείνος είπε να την «ξεφορτωθούν».

«Παγωμένη» παρακολουθεί τις αποκαλύψεις για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο η τοπική κοινωνία της Ρόδου, ενώ όσα δήλωσαν ενώπιον των Αρχών οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για το πρωτόγνωρο έγκλημα είναι σοκαριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος της Ροδιακής, Μιχάλης Μαστής, μιλώντας στο Μαγκαζίνο του News 24/7 στους 88.6 και στον Κώστα Σαρρηκώστα, η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στην ερημική τοποθεσία 50 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Ρόδου.

Μάλιστα ο 19χρονος Αλβανός που έχει ομολογήσει τη συμμετοχή του στο έγκλημα φέρεται να δήλωσε πως η ίδια τους παρακαλούσε να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την ομολογία του 19χρονου, η δολοφονία έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 23χρονου συγκατηγορούμενου στη Λίνδο, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την θαλάσσια περιοχή, όπου βρέθηκε η σορός της.

Όπως προκύπτει και από τις καταθέσεις των δύο νεαρών, οι οποίοι υπέπεσαν σε απανωτές αντιφάσεις, φέρονται να πρότειναν ερωτική συνεύρεση στην νεαρή φοιτήτρια, η οποία αρνήθηκε, με τους δύο να την χτυπούν στο κεφάλι με κάποιο αντικείμενο, ενδεχομένως σίδερο σιδερώματος, ενώ ο 19χρονος πιθανόν να την έπιασε από τον λαιμό.

Αύριο, ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει την πολιτική αγωγή υπέρ της οικογένειας Τοπαλούδη, θα μεταβεί στη Ρόδο και θα εμφανιστεί ενώπιον της Τακτικής Ανακρίτριας, προκειμένου να ζητήσει να οριστεί ημέρα και ώρα αναπαράστασης των διερευνώμενων πράξεων, ανακριτική πράξη από την Λιμενική Αρχή αλλά και κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των κατηγορουμένων.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

«Η φοιτήτρια μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της», λέει ο ιατροδικαστής

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Ομολόγησαν οι δράστες

Βιασμός – Σεξουαλική κακοποίηση: Πώς να προστατεύσουμε τα παιδιά μας;

Σχετικά άρθρα