Έγκλημα στη Ρόδο: Βρέθηκε το σίδερο με το οποίο χτύπησαν τη φοιτήτρια

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο, καθώς βρέθηκαν το σίδερο με το οποίο χτύπησαν τη φοιτήτρια και τα ρούχα της. Την ίδια στιγμή, ήρθε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία – ντοκουμέντο που αποπυτώνει τη στιγμή που η Ελένη συναντά το δολοφόνο της πριν από την άγρια δολοφονία.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται νέος κύκλος ερευνών προκειμένου να «θωρακιστεί» η δικογραφία που έχει σχηματιστεί εναντίον ενός 19χρονου Αλβανού κι ενός 21χρονου Ροδίτη, για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Το πρωί της Τετάρτης (05/12), οι δύο κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού, οδηγήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, που τους επανέλαβε τις κατηγορίες, που τους έχουν ήδη απαγγελθεί και τους έδωσε προθεσμία μέχρι αύριο Παρασκευή και ώρα 13.00 για να απολογηθούν.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, έως το Σάββατο θα παραμείνουν στη Ρόδο τρεις επιτελείς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, οι οποίοι σε συνεργασία με στελέχη της Σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, διενεργούν έρευνες στο σπίτι του θύματος, στην εξοχική κατοικία της οικογένειας του 21χρονου αλλά και στο φορτηγό του πατέρα του τελευταίου, το οποίο χρησιμοποίησαν εκείνο το βράδυ.

Από τις έρευνες που έγιναν, μετά τις λεπτομέρειες που έδωσε ο Αλβανός κατηγορούμενος, εντοπίστηκαν κοντά στο σημείο όπου είχε βρεθεί η σορός της άτυχης φοιτήτριας, τα ρούχα της αλλά και το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο τη χτύπησαν στο πρόσωπο.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν «σαρώσει» το εξοχικό προκειμένου να συλλέξουν ευρήματα από δακτυλικά αποτυπώματα, αίμα και DNA, κάτι που έκαναν και στο σπίτι του θύματος ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

O ιατροδικαστής αποκαλύπτει: Την χτυπούσαν με θυμό όπου έβρισκαν

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που περιλαμβάνει η ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του star.gr, τα χτυπήματα που φέρει η άτυχη κοπέλα είναι ερασιτεχνικά. Τη χτυπούσαν δηλαδή όπου έβρισκαν. Τα χτυπήματα δείχνουν θυμό.

Την ίδια στιγμή, ο ιατροδικαστής που χειρίζεται την υπόθεση αποκάλυψε πως γνωρίζουν τι συνέβη.

«Έχουμε όλες τις απαντήσεις για το τι συνέβη», δήλωσε αποκλειστικά στο star. gr o ιατροδικαστής, με την ανακρίτρια να έχει στα χέρια της τα στοιχεία που θα την οδηγήσουν στην εξακρίβωση της αλήθειας.

Οικογένεια Ελένης: Να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος

Για μια σειρά από παραλείψεις στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας κάνει λόγο η οικογένειά της, η οποία μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης και πόνου αποχαιρέτισε το πρωί της Τετάρτης στο Διδυμότειχο την άτυχη κοπέλα, που βρήκε φρικτό θάνατο στη Ρόδο.

Η 21χρονη, η οποία δεν φαίνεται να συμφώνησε στις σεξουαλικές προτάσεις των δύο νεαρών, χτυπήθηκε με σίδερο στο κεφάλι και παρότι εκπλιπαρούσε τα δύο νεαρά αγόρια να την μεταφέρουν σε νοσοκομείο, τελικώς πετάχτηκε εν ζωή στα βράχια απόκρημνης παραλίας στην Ρόδο.

Ο Αλέξης Κούγιας, το γραφείο του οποίου έχει αναλάβει την νομική αρωγή της οικογένειας Τοπαλούδη, την Πέμπτη θα μεταβεί στην Ρόδο και θα ζητήσει αναπαράσταση του τραγικού περιστατικού, καθώς και κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση των δύο νεαρών, οι οποίοι, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου, «σύμφωνα με τις δηλώσεις των συνηγόρων υπερασπίσεώς τους άλλοτε ομολογούν τις πράξεις τους, άλλοτε τις αρνούνται και γενικώς έχουν μέχρι τώρα αντιφατικές τοποθετήσεις για το τι ακριβώς συνέβη και εξαιτίας τίνος συνέβη, όσον αφορά τις συνθήκες του βιασμού και του τρόπου, με τον οποίο αφαίρεσαν τη ζωή του αειμνήστου θύματος».

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έγκλημα στη Ρόδο: «Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο»

«Η φοιτήτρια μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της», λέει ο ιατροδικαστής

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Ομολόγησαν οι δράστες

Βιασμός – Σεξουαλική κακοποίηση: Πώς να προστατεύσουμε τα παιδιά μας;

Σχετικά άρθρα