Η Πάμελα Άντερσον στηρίζει Γιάνη Βαρουφάκη και DIEM25

Η Πάμελα Άντερσον έχει αποφασίσει να “πολιτικοποιηθεί” για τα καλά. Πριν λίγες ώρες τάχθηκε κατά της “θεσμικής βίας των ελίτ” και της “συστημικής εξουσίας” με αφορμή τα επεισόδια στη Γαλλία.

Καταδίκασε τη βία ωστόσο έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως “η βία των κίτρινων γιλέκων και τα καμένα οχήματα δεν συγκρίνεται με τη θεσμική βία των γαλλικών και των παγκόσμιων ελίτ”.

“Το πραγματικό ερώτημα είναι να μάθουμε αν η ανυπακοή μπορεί να είναι εποικοδομητική” και “αν οι προοδευτικοί στη Γαλλία και στον κόσμο μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ενέργεια ώστε αντί για βία να βλέπουμε εικόνες από την οικοδόμηση ισότιμων κοινωνιών”, έγραφε η Άντερσον που ζει στη Μασσαλία.

Η ίδια τάσσεται ως ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, των προσφύγων και των μεταναστών και ασπάζεται τις πλέον αριστερές και προοδευτικές φωνές.

Σήμερα, πήρε θέση υπέρ του Μπέρνι Σάντερς αλλά και του Γιάνη Βαρουφάκη. Σε νέα ανάρτησή της ζήτησε να μάθει περισσότερα για την “προοδευτική διεθνή” της οποίας ηγούνται από κοινού με το DiEM25.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η Πάμελα Άντερσον μπήκε σε κλουβί για να καταγγείλει τον βασανισμό των ζώων

«Κίτρινα Γιλέκα»: Κατρακυλά η δημοτικότητα του Μακρόν

Το όνομα του νέου κόμματος ανακοίνωσε ο Βαρουφάκης

 

Σχετικά άρθρα