Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα (06/12): Τέλος σε ψέματα και ψευδαισθήσεις

Το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018, αποκαλύπτει ψεύτικες συμπεριφορές και βάζει τέλος σε ψευδαισθήσεις…

Την Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2018, μία απογοητευτικά αποκαλυπτική όψη Τετραγώνου του Ήλιου στον Τοξότη και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς.

Οι αυταπάτες και οι εξιδανικεύσεις σε πρόσωπα, βγαίνουν στο φως και προκαλούν απογοητεύσεις!

Αβεβαιότητα και ανασφάλεια επικρατούν στην καθημερινότητα και στις διαπροσωπικές σχέσεις!

Παρασυρόμαστε σε ψεύτικες συμπεριφορές και δολιότητα!

Η ωραιοποίηση των καταστάσεων θα οδηγήσει σε απογοητεύσεις και σκόπιμες παραπλανήσεις, εξαπατήσεις και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις θα φέρουν τα πάνω κάτω.

 

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή σε όλες τις επικοινωνίες και κυρίως τις μετακινήσεις σου. Απέφυγε υπογραφές, σημαντικές συζητήσεις και άσκοπες μετακινήσεις. Θα ακούσεις πολλά ψέματα και ίσως αποκαλυφθούν, απογοητεύοντας σε!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Επιθυμίες στον ερωτικό τομέα, παρουσιάζουν δυσκολίεςως την πραγματοποίηση τους. Δείξε προσοχή στον οικονομικό τομέα, τακτοποιώντας οφειλές και αποφεύγοντας οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία και συναλλαγή. Μακριά από παράνομες ερωτικές ιστορίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ατμόσφαιρα στην συντροφική ζωή είναι θολή, οι προθέσεις του συντρόφου σου δεν είναι καθαρές και πιθανόν οι πράξεις του και τα πράγματα μεταξύ σας να μην πάνε έτσι όπως περίμενες!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρόσεχε πολύ στην εργασία σου, ώστε να μην παρασυρθείς σε λάθη, που θα σου αποφέρουν μεγάλες απώλειες και προσπάθησε να καταλάβεις τι συμβαίνει παρασκηνιακά στο επαγγελματικό περιβάλλον!

 

ΛΕΩΝ

Να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός σε ερωτικά λόγια και συμπεριφορές και οπωσδήποτε να μην παρασυρθείς σε υπερβολές και εξαπατήσεις. Μην έχεις μεγάλες προσδοκίες!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απογοητεύσεις θα υπάρχουν σε σπίτι και οικογενειακές σχέσεις! Μην μπλέκεις με το ερωτικό παρελθόν γιατί θα απογοητευτείς!

 

ΖΥΓΟΣ

Σε συζητήσεις, γνωριμίες και μετακινήσεις , τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται! Ψεύτικα λόγια και κουτσομπολιά, θα φέρουν απογοητεύσεις. Μην μπλέκεσαι με αυτά!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός ως προς την διαχείριση των οικονομικών σου, αφού είσαι επιρρεπής σε έξοδα και λάθη! Ερωτικές απογοητεύσεις έρχονται.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις την τάση να εξιδανικεύεις τα πάντα, με αποτέλεσμα φυσικά να απογοητευτείς. Υπεραισιοδοξία και μεγάλες προσδοκίες είναι επικίνδυνες. Φρόντισε να είσαι καχύποπτος στα πάντα, αλλά και έντιμος!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως αισθανθείς πεσμένος ψυχολογικά και απογοητευμένος είτε εξαιτίας κάποιων προσώπων ή γεγονότων που εξιδανίκευσες! Απέφυγε παρασκηνιακές ενέργειες και σχέσεις!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι φίλοι σου ίσως σε απογοητεύσουν σήμερα, γιατί μάλλον περίμενες πολλά από αυτούς! Οι αποκαλύψεις που θα αντιμετωπίσεις, θα σε κάνουν να κάνεις ωφέλιμα ξεκαθαρίσματα!

 

ΙΧΘΥΣ

Δείξε πολύ προσοχή και ωριμότητα στον τομέα της καριέρας σου. Γεγονότα που θα αντιμετωπίσεις, θα σε απογοητεύσουν. Φρόντισε να είσαι έντιμος και να δείχνεις την καλή κοινωνική σου εικόνα!

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα