Η σκληρή απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου στην Ιωάννα Μπέλλα

Το άστοχο σχόλιο της Ιωάννας Μπέλλα σχετικά με τη βία στις γυναίκες έφερε θύελλα αντιδράσεων από χθες. Τόσο σε εκπομπές όσο και εκτός, σημαντικές γυναίκες αναφέρθηκαν στη συγκεκριμένη ατάκα.

Η Ιωάννα μπορεί να πήρε θέση απολογούμενη για όσα είπε, όμως η κατακραυγή που δέχτηκε ήταν έντονη. Ανάμεσα σε άλλους η Έλενα Χριστοπούλου ήταν από τα πρόσωπα που κατέκριναν το μοντέλο.

«Βγήκε χτες ένα εστεμμένο κορίτσι 20 χρονών και κάτι και είπε ότι όλες έχουμε φάει ένα χαστούκι στη ζωή μας από τον άνδρα μας. Δεν ισχύει αυτό, το καταλαβαίνετε εσείς ειδικά τα μικρά κορίτσια. Και τέλος πάντων, επειδή όλα από ένα χαστούκι ξεκινάνε και μετά λες δεν θα ξαναγίνει και μετά συνεχίζει και είναι πιο σκληρά τα πράγματα και η ιστορία αυτό δείχνει, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να σηκώνει ποτέ χέρι πάνω σου, κανείς», ανέφερε στο instagram.

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτησή της.

Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Έλενα Χριστοπούλου τοποθετείται αρνητικά για την Ιωάννα Μπέλλα. Μετά την ανάδειξή της σε Σταρ Ελλάς, είχε δηλώσει: «Φυσικά βγήκε λάθος Σταρ Ελλάς η Ιωάννα Μπέλλα, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω την ηλικία της από το παρουσιαστικό της».

Το βίντεο έλαβε πλήθος θετικών σχολίων στο Instagram, κάτι που έκανε την Έλενα Χριστοπούλου να προχωρήσει στην παρακάτω ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ευχαριστω ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) στις

 

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα