Δήμητρα Παπαδήμα: «Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος πανικοβλήθηκα»…

Η Δήμητρα Παπαδήμα βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόρη της την οποία έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου η οποία πλέον είναι 23 ετών.

«Είμαι πολύ περήφανη για την κόρη μου. Ανησυχεί για μένα… Είναι πολύ ψηλή, πολύ όμορφη, έχει πάρει και από εμένα και από τον μπαμπά της. Είναι η λατρεία της ζωής μου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μια δήλωση που είχε κάνει παλιότερα. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει πως όταν έμαθε ότι είναι έγκυος πανικοβλήθηκε και ήθελε να ρίξει το παιδί κάτι που έχει εξομολογηθεί και στην ίδια την κόρη της.

«Όταν έμεινα έγκυος πανικοβλήθηκα και ήθελα να ρίξω το παιδί, το έχω πει και σε εκείνη. Δεν αντέδρασε κάπως όταν το έμαθε, δεν είναι τόσο σημαντικό. Μόνο απόρριψη δεν έχει νιώσει από εμένα. Άφησα τα πάντα, καριέρες κτλ, για να είμαι κοντά της. Έκανα τηλεόραση στα καλά της χρόνια που πληρωνόμουν για να μπορώ το βράδυ στις 9.30 δίπλα της να με παίρνει ο ύπνος για να μπορώ να ξυπνήσω το πρωί στις 5 να μαγειρέψω, να κάνω τη γυμναστική μου, να την πάω στο σχολείο, να φτιαχτώ, να ετοιμαστώ, και να πάω στο γύρισμα. Δεν έχω λείψει στο παιδί μου. Εγώ μεγάλωσα έτσι με δυσκολίες, με πάρα πολλές σκέψεις γενικά στο μυαλό μου. Δεν είμαι και πάρα πολύ αισιόδοξο άτομο από φύση, έλεγα ότι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω, να μεγαλώσω ένα παιδί, φοβάμαι. Κάποια στιγμή που είχε αρρωστήσει, από ένα εμβόλιο που είχε κάνει για τη μηνιγγίτιδα. Τότε είχα πολύ δουλειά, έπαιζα σε 2-3 παραγωγές. Έμπαινα εκεί που την είχαμε και με ρωτάγανε: “Ζεις”; Ήμουν σαν άϋλη… Και έρχεται ένας γιατρός και μου λέει “Κυρία Παπαδήμα, θα ήθελα να σας συμβουλέψω να μην κάνετε άλλο παιδί, δεν θα αντέξετε”. Έχουμε χάσει παιδί στην οικογένεια, ξαδερφάκι μου 16 ετών από καρκίνο. Έχω χάσει ξαδέρφια μου από ατυχήματα.. Ήταν λίγο στριμωγμένα για μένα ψυχολογικά. Το να φέρω ένα παιδί στον κόσμο με τόσο βαρύ ψυχολογικό, θεωρούσα ότι δε θα το άντεχα. Τελικά αποδείχθηκε, και μπορώ να το πω, ότι έχω κάνει ένα παιδί ισορροπημένο. Της έλεγα: “βλέπεις πως είμαι εγώ, να γίνεις το αντίθετο”», εξήγησε η ηθοποιός.

Δείτε τι άλλο είπε για τον Γιάννη Μποστανζόγλου

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα