Δίκη Τοπαλούδη: Το χρονικό της δολοφονίας της φοιτήτριας που πέταξαν ζωντανή στα βράχια – Οι αντιφατικές καταθέσεις για τις τελευταίες της στιγμές, τα παρακάλια και η εισαγγελέας που συγκλόνισε

Ισόβια και 15 έτη κάθειρξης στον καθένα ήταν η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στους δύο κατηγορούμενους για τη φρικτή δολοφονία μετά από βιασμό της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Το δικαστήριο ομόφωνα έκανε δεκτή την εισαγγελική εισήγηση επί των ποινών, με την πρόεδρο να ανακοινώνει την ποινή που άκουσαν έχοντας σκυμμένο το κεφάλι και εντελώς αμίλητοι οι δύο κατηγορούμενοι. Με την ανακοίνωση της απόφασης, το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα προκαλώντας την έκρηξη της προέδρου που ζήτησε από όλους να σεβαστούν τη διαδικασία. «Εδώ είναι δικαστήριο, είναι δίκη», είπε αυστηρά.

Παράλληλα, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ζητήσει τη διερεύνηση ενδεχόμενης έκδοσης ψευδούς βεβαίωσης από ιδιώτη ψυχίατρο και ηθικής αυτουργίας στη συνταγογράφηση φαρμάκων για τον Ροδίτη που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Ιδιώτης ψυχίατρος φέρεται να εμπλέκεται

Αναλυτικά, όπως το δικαστήριο ανακοίνωσε, θα διαβιβάσει τη δικογραφία στην αρμόδια εισαγγελία, με την εντολή να διερευνηθεί ο ρόλος ιδιώτη ψυχιάτρου που φέρεται να άλλαξε τη συνταγογράφηση των φαρμάκων του 23χρονου με την προσθήκη συγκεκριμένου φαρμακευτικού σκευάσματος, αλλά και ο ρόλος προσώπων του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του στην επίμαχη διαδικασία.

Το δικαστήριο με την απόφασή του αυτή, έκανε δεκτή εν μέρει την πρόταση της εισαγγελέως, που είχε ζητήσει να ελεγχθεί ο συγκεκριμένος γιατρός και ο πατέρας του κατηγορούμενου, θεωρώντας, όπως ανέφερε στην αγόρευσή της, ότι επιχείρησαν να αποδώσουν στον 23χρονο, ακαταλόγιστο ή μειωμένο καταλογισμό. Ωστόσο, δεν έγινε δεκτή από το δικαστήριο η εισαγγελική πρόταση κατά το σκέλος που αφορούσε την έρευνα για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του πατέρα και της γιαγιάς του 23χρονου, αλλά και της αδερφής του, αλβανικής καταγωγής, έτερου καταδικασθέντος για τη δολοφονία.

Σε βάρος των δύο μελών της οικογένειας του Ροδίτη κατάδικου, αλλά και σε βάρος άλλων δύο μαρτύρων της υπόθεσης προτίθεται να στραφεί η Πολιτική Αγωγή, σύμφωνα με τον συνήγορο Αλέξη Κούγια, ο οποίος προανήγγειλε με δήλωσή του, ότι θα καταθέσει μήνυση για ψευδή κατάθεση κατά των προσώπων αυτών. Δήλωσε επίσης, ότι θα μηνύσει και δύο ψυχιάτρους για ψευδή βεβαίωση σχετικά με γνωματεύσεις τους για την κατάσταση της υγείας του 23χρονου.

Οι κατηγορούμενοι ζητούν ελαφρυντικά!

Η αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης έπεσε εν μέσω συνθημάτων με κυρίαρχο το «Καμία άλλη δολοφονημένη, ποτέ μην ξεχαστεί τι έκαναν στην Ελένη» το οποίο φώναξε κλαίγοντας και με σφιγμένη τη γροθιά της, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς αποχωρούσε από το δικαστήριο υποβασταζόμενη. Η οικογένεια της φοιτήτριας, σύμφωνα με δήλωση του πατέρα της, Γιάννη Τοπαλούδη, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την απόφαση, που τους έκανε να αισθανθούν «μια στιγμιαία ψυχική ανακούφιση».

Όπως ανέφερε ο κ. Τοπαλούδης, «ήμουν σίγουρος ότι θα αποδοθεί η δικαιοσύνη. Η Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της, να μην πω στο 1,85 που ήταν η Ελένη, ή ακόμη καλύτερα μέχρι τον ουρανό που βρίσκεται η Ελένη. Λυπάμαι αλλά κάποιοι θα έπρεπε να δείξουν τον δέοντα σεβασμό στην οικογένεια μας. Έπρεπε σε αυτή την ιερή στιγμή που φτάναμε προς το τέλος, να απευθυνθούν εκεί που έπρεπε να απευθυνθούν. Άκουσα δηλώσεις από πολλά άτομα χθες, υπουργούς, παραυπουργούς μα εμείς είμαστε μακριά από κόμματα».

Να σημειωθεί πως οι δύο κατηγορούμενοι αιτήθηκαν κατά περίπτωση από το δικαστήριο να τους αναγνωρίσει τα ελαφρυντικά της ειλικρινούς μεταμέλειας μετά την πράξη, της καλής συμπεριφοράς στο δικαστήριο, του πρότερου σύννομου βίου και της μετεφηβικής ηλικίας. Η πλευρά του Ροδίτη κατηγορούμενου ζήτησε επιπλέον να του αναγνωριστεί ακαταλόγιστο ή επικουρικά μειωμένος καταλογισμός.

Γιατί αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας; 

Και τότε ήταν που η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας αισθάνθηκε έντονη διαθεσία μιας και φορτίστηκε ιδιαίτερα όταν άκουσε την υπεράσπιση του Ροδίτη κατηγορούμενου να ζητά ελαφρυντικό μετεφηβικής ηλικίας για τον εντολέα της. Η κ. Τοπαλούδη αποχώρησε οργισμένη από τη δικαστική αίθουσα όταν άκουσε τον συνήγορο του 23χρονου να λέει «μακάρι η Ελένη να βρισκόταν στην ζωή».

Η γυναίκα άρχισε να κλαίει και να φωνάζει πως το παιδί της «δεν γυρνάει πίσω», καταχειροκροτούμενη από πολλούς που βρισκόταν στη δικαστική αίθουσα. Βγαίνοντας από την αίθουσα του δικαστηρίου, οδηγήθηκε σε χώρο του Εφετείου που λειτουργεί ως ιατρείο. Έξω από τη δικαστική αίθουσα πολλοί συγκεντρωμένοι, μέλη οργανώσεων με πανό και αφίσες φώναζαν συνθήματα ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των δύο κατηγορουμένων.

Να μην δεχθούν κανένα ελαφρυντικό για τους δύο κατηγορούμενους ζήτησε από τους δικαστές η εισαγγελέας Έδρας του Πρωτοβάθμιου Κακουργιοδικείου λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν αξίζουν κανένα ελαφρυντικό». Η εισαγγελέας ανέφερε πως οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι σε όλη τη διάρκεια της δίκης «ενέπαιζαν το δικαστήριο» ενώ τόνισε πως δεν μεταμελήθηκαν πραγματικά και αντίθετα συνεχίζουν ακόμη και τώρα να διασύρουν τη μνήμη της Ελένης Τοπαλούδη.

https://www.youtube.com/watch?v=8qo8CXNcDI8

«Αυτή η συγγνώμη που ακούστηκε δεν ήταν ειλικρινής, αυτοί μεταξύ τους γελούν…»

Με την αγόρευσή της που έχει ξεκινήσει με την έναρξη της διαδικασίας, η Εισαγγελέας Έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αριστοτέλεια Δόγκα τόνισε πως η υπόθεση του φρικιαστικού βασανισμού, του βιασμού και του αποτρόπαιου θανάτου της 19χρονης, τη συγκλόνισε από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή και ότι την παρακολουθούσε εκτενώς.

Η κ. Δόγκα τόνισε πως «δεν άκουσα αλήθειες μέσα στο δικαστήριο» αναφέροντας πως από την αρχή μέχρι το τέλος αυτό που χαρακτηρίζει τους δύο νεαρούς είναι «η έλλειψη ειλικρινούς θέσης» ενώ αναφέρθηκε σε «ηθική διαστροφή» που εμφανίζει ο χαρακτήρας των δύο την ίδια στιγμή που «τα στοιχεία βοούν». «Αυτή η συγγνώμη που ακούστηκε δεν ήταν ειλικρινής, αυτοί μεταξύ τους γελούν. Καμία μεταμέλεια, καμία ειλικρινής συγγνώμη».

Αυτά επανέλαβε η εισαγγελέας συνδέοντας την ψευδή, κατά την άποψη της, έκφραση λύπης με τη στάση των κατηγορουμένων που «ακόμη διασύρουν το θύμα το οποίο κατάντησαν όπως κατάντησαν». Η τοποθέτηση της εισαγγελέως προκάλεσε χειροκροτήματα κάποιων από τους παρευρισκόμενους στο δικαστήριο, οι οποίοι δέχθηκαν την επίπληξη της προέδρου. Μάλιστα, όσο μιλούσε η εισαγγελική λειτουργός ο πατέρας της Ελένης κρατούσε ψηλά δυο φωτογραφίες της που έδειχναν το πρόσωπο της.

https://www.youtube.com/watch?v=M6Wd2MfL7Ic

«Πήγε σαν πρόβατο στη σφαγή…»

«Είπα στον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη, μην ανησυχείτε, εγώ ζω με αυτήν την κοπέλα. Εγώ παιδιά δεν έχω. Έχω όμως δικογραφίες με παιδιά. Θέλω και εγώ να βγει η αλήθεια. Αυτό που απηχεί καλύτερα την αλήθεια που θέλετε να ακούσετε, είναι ότι το παιδί σας ήχθη ως πρόβατο επί σφαγή και ως αμνός άμωμος. Ας επικρατήσει Δικαιοσύνη και ας χαθεί ο κόσμος όλος. Αυτό εκφράζει την Εισαγγελέα της έδρας».

Η 19χρονη Ελένη Τοπαλούδη βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια των δύο σχεδόν συνομιλήκων της κατηγορούμενων, στις 28 Νοεμβρίου 2018 στη Ρόδο. Την πέταξαν αιμόφυρτη, αλλά ζωντανή ακόμη, σε απόκρημνη παραλία. Σύμφωνα με την κατηγορία, ο Ροδίτης κατηγορούμενος και ο αλβανικής καταγωγής συγκατηγορούμενός του, από κοινού, βίασαν, βασάνισαν και στη συνέχεια πέταξαν στη θάλασσα την Ελένη.

Οι ίδιοι ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει βιασμός και αποδίδουν ο ένας στον άλλον την ευθύνη για τη σκληρή κακοποίηση με γροθιές, χτυπήματα με ένα ηλεκτρικό σίδερο και μαχαιριές που δέχθηκε η φοιτήτρια λίγο πριν βρεθεί στη θάλασσα. Οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι ρίχνουν, επίσης, την ευθύνη ο ένας στον άλλον και για την κατακρήμνιση της λιπόθυμης φοιτήτριας στα βράχια.

Η απολογία του πρώτου κατηγορουμένου για τη νύχτα της 27ης Νοεμβρίου 

Στον συγκατηγορούμενο του απέδωσε τις ευθύνες για όσα συνέβησαν στην Ελένη Τοπαλούδη τη νύχτα της 27ης Νοεμβρίου 2018, ο Ροδίτης κατηγορούμενος που απολογήθηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Ο 23χρονος κατηγορούμενος, μέσα στο σπίτι του οποίου η φοιτήτρια βιάσθηκε και κακοποιήθηκε φρικτά σύμφωνα με την κατηγορία, δήλωσε στο δικαστήριο πως ήταν παρών πλην όμως εντελώς αμέτοχος σε αναπάντεχο ξέσπασμα βίας του τότε φίλου και νυν συγκατηγορουμένου του, σε βάρος της 19χρονης.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως δεν σκότωσε και δεν βίασε την φοιτήτρια, για την οποία ανέφερε πως «το έπαιζε λίγο δύσκολη» και πως ό,τι έκανε μαζί της, ήταν επιθυμία της. «Ήθελε να γίνουν όλα αυτά, ήθελε να κάνουμε σεξ και οι τρεις μαζί». Απάντησε επίσης ότι δεν νιώθει τύψεις για όσα υπέστη η 19χρονη, αφού, όπως είπε, ο ίδιος δεν έκανε τίποτε, αλλά νιώθει άσχημα γιατί δεν απέτρεψε τον συγκατηγορούμενο του από όσα έκανε.

Αναφερόμενος στην συνάντηση τους με την φοιτήτρια, ο 23χρονος είπε πως ο συγκατηγορούμενος του, κανόνισε να βρεθούν οι τρεις τους στο εξοχικό του, λέγοντας του πως το θύμα το είχε προτείνει. Ανέφερε μάλιστα πως το επίμαχο βράδυ που πήραν τη φοιτήτρια από το σπίτι της , θεώρησε πως η 19χρονη είχε κάνει χρήση ουσιών μιας και «φαινόταν ότι είχε πιει κάτι, ήταν παρανοϊκή».

O ένας κατηγορεί τον άλλο…

Κατά τον κατηγορούμενο, η κατάσταση ξέφυγε αφού είχαν ερωτική επαφή με τη 19χρονη, όταν εκείνη δήλωσε στον αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενο πως αυτός (ο Ροδίτης) ήταν ερωτικά καλύτερος. Τότε, όπως είπε ο απολογούμενος, ο 22χρονος συγκατηγορούμενος του «άρχισε να τη χτυπάει με το σίδερο στο κεφάλι. Του έλεγα σταμάτα, μην το κάνεις αυτό. Είχα πιει και κάτι φάρμακα για να είμαι χαλαρός».

«Έπιασε το μαχαίρι και την κάρφωνε στο λαρύγγι και της έλεγε είσαι σκληρόπετση. Μετά την πέταξε μέσα στην μπανιέρα. Την έκανε κρύο μπάνιο, αφού της έβγαλε ότι ρούχα φόραγε. Μετά την σήκωσε, την κατέβασε από τις σκάλες μόνος, δεν τον βοήθησα καθόλου. Στο μπάνιο την κοπανούσε στο νιπτήρα της έλεγε θα σου σπάσω το σβέρκο».

Ο 23χρονος είπε επίσης στο δικαστήριο πως έλεγε στον αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενο να την πάνε στο νοσοκομείο αλλά, παρόλο που παραδέχθηκε πως ο ίδιος οδηγούσε, «κάποιο σφάλμα έγινε και την πήγε στα βράχια». Τονίζοντας πως ο ίδιος δεν βοήθησε καθόλου ο Ροδίτης κατηγορούμενος υποστήριξε, πως μόνος του ο συγκατηγορούμενος του, κατέβασε την σχεδόν λιπόθυμη φοιτήτρια στα βράχια.

«Πήγα σε ένα άλλο δωμάτιο και έκλαιγα»

«Τη χτύπησε στα βράχια, την κατέβασε 100 μέτρα κάτω και της τράβηξε μια σπρωξιά και την πέταξε κάτω. Εγώ δεν βοήθησα. Μετά πήγε σπίτι καθάρισε το αίμα. Βοήθησα και εγώ στο καθάρισμα. Το σπίτι ήταν χάλια. Και μετά πήγαμε σπίτια μας. Εγώ κοιμήθηκα». Σύμφωνα με την εξιστόρηση του κατηγορούμενου όταν εξαγριώθηκε ο δεύτερος κατηγορούμενος και άρχισε να χτυπά την 19χρονη, ο ίδιος δεν έκανε τίποτε.

«Πήγα σε ένα άλλο δωμάτιο και έκλαιγα, του είπα σταμάτα, είχα πανικοβληθεί. Δεν προσπάθησα να τον σταματήσω. Έφυγα από το δωμάτιο όταν άρχισε να τη χτυπάει με το σίδερο. Η Ελένη φώναζε και του έλεγε σταμάτα».

Η απολογία του δεύτερου κατηγορουμένου

Από την άλλη, ο 22χρονος αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος αναφέρθηκε απολογούμενος σε όσα έγιναν στο εξοχικό του φίλου του το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου 2018, τοποθετώντας τον εαυτό του στη θέση του αποσβολωμένου από το μένος του Ροδίτη κατηγορούμενου, τον οποίο έδειξε ως το μοναδικό υπεύθυνο για τον μαρτυρικό θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη.

Ο κατηγορούμενος κλαίγοντας είπε απευθυνόμενος στον πατέρα της 19χρονης: «Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη. Δεν έχω τη δύναμη να κοιτάξω αυτόν τον άνθρωπο. Μια μεγάλη συγγνώμη», ενώ τόνισε από την αρχή πως «δεν σκότωσα εγώ την Ελένη κ. Πρόεδρε». Κλαίγοντας με λυγμούς ο 22χρονος είπε στο δικαστήριο πως ήταν ο 23χρονος συγκατηγορούμενος του, που θίχθηκε όταν ενώ ήταν και οι τρεις στο κρεβάτι, η φοιτήτρια του είπε «άντε τελείωνε» και έτσι άρχισε να τη χτυπά με βιαιότητα.

Κατά τον νεαρότερο κατηγορούμενο το ξέσπασμα του Ροδίτη τον ακινητοποίησε τόσο, που απλώς τον κοιτούσε να χτυπά βάναυσα τη φοιτήτρια. Όπως ανέφερε για τη σκηνή στο κρεβάτι: «Αυτός εξοργίστηκε και άρχισε να τη χαστουκίζει, να τη χτυπάει, να την κλοτσάει. Εγώ καθόμουν σαν μαλ…ας. Δεν ήξερα ποιον να υποστηρίξω, την κοπέλα ή τον φίλο μου. Μετά έφυγε και γύρισε με ένα μαχαίρι, άρχισε να την μαχαιρώνει και μετά το πέταξε κάτω με δύναμη».

Η άτυχη φοιτήτρια είναι εκείνη που ζήτησε να πάει στο νοσοκομείο;

«Μετά έπιασε το σίδερο από δίπλα και άρχισε να την χτυπάει. Τον έσπρωξα και μου είπε, εσύ να κάτσεις στη γωνία. Φοβήθηκα για τη ζωή μου».  Κατά τον αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενο, όσο ήταν στο μπάνιο η 19χρονη, εκείνη του ζήτησε να την πάει στο νοσοκομείο. «Κατευθυνόμασταν στο νοσοκομείο αλλά είδα ότι μπήκε (ο Ροδίτης) σε έναν χωματόδρομο και κατάλαβα ότι δεν πάει στο νοσοκομείο. Βγήκε έξω και μου είπε, εγώ θα την τελειώσω αυτή».

«Την πήρε στον ώμο του και γύρισε μετά από δέκα λεπτά και μου είπε, εντάξει Αλβανέ, τελείωσε, μπες μέσα. Γυρίσαμε στο σπίτι και μου είπε, Αλβανέ μάζεψε ό,τι έχει αίματα και στοιχεία. Έτσι και έκανα εγώ. Ό,τι είχε τα μάζεψα. Το μαχαίρι, τα προφυλακτικά, το σίδερο. Γέμισε έναν κουβά με νερό και χλωρίνη. Εγώ τον παρακολουθούσα σαν χαμένος. Μου είπε ξεκινά να καθαρίζεις. Όταν είδε ότι αργούσα επειδή είχε πολύ αίμα, ήρθε και αυτός με ένα σφουγγάρι…».

Ο κατηγορούμενος ανέφερε πως ο Ροδίτης τον απείλησε λέγοντας του πως αν αυτό το πει πουθενά θα κάνει τα ίδια και χειρότερα και σε εκείνον και στην οικογένεια του. «Το ξέρω, είναι λάθος μου όλο αυτό που το άφησα να γίνει αλλά πραγματικά εγώ είμαι αυτός που δεν προστάτεψα την Ελένη. Τις επόμενες μέρες συναντηθήκαμε (με τον Ροδίτη) και μου είπε να πούμε ότι την αφήσαμε Αφάντου».

Βέβαιη η γιαγιά του Ροδίτη ότι είναι αθώος

Τον Μάρτιο του 2020, απόλυτα βέβαιη για την αθωότητα του εγγονού της, δήλωσε στην κατάθεση της στο ΜΟΔ η γιαγιά του 23χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο πατέρας του Ροδίτη κατηγορούμενου, ο οποίος είπε πως ο γιος του «είχε μπλέξει μα τα ναρκωτικά από το Λύκειο» και πως ήταν άβουλος και «τον έκαναν ό,τι ήθελαν οι παρέες του» ενώ τόνισε πως «βιασμός δεν υπάρχει».

Από την αρχή της υπόθεσης όμως, οι καταθέσεις των δύο κατηγορουμένων είναι αντιφατικές, με την κοινωνία της Ρόδου να παρακολουθεί έκπληκτη τις αποκαλύψεις που σχετίζονται με το έγκλημα. Τελευταία επικοινωνία της άτυχης φοιτήτριας με οικείο της πρόσωπο ήταν τηλεφωνική και ήταν με μία φίλη της η οποία κατέθεσε ότι της το έκλεισε για να ανοίξει την πόρτα σε κάποιον που της χτυπούσε.

Μάλιστα, οι τελευταίες στιγμές της φοιτήτριας είχαν καταγραφεί σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας. Στο οπτικοακουστικό υλικό καταγράφεται η στιγμή που η άτυχη φοιτήτρια συναντά τους φερόμενους ως δολοφόνους της έξω από το σπίτι της. Στο βίντεο, που έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Δημοκρατική της Ρόδου, δείχνει τον έναν από τους δύο νεαρούς να πηγαίνει και να έρχεται. Στη συνέχεια εμφανίστηκε η Ελένη Τοπαλούδη να τον φιλάει στο μάγουλο και έφυγαν προκειμένου να επιβιβαστούν στο λευκό φορτηγάκι.

«Τη χτυπούσαν όπου έβρισκαν, με θυμό»

Η κράτηση των δύο κατηγορουμένων τελικά οδήγησε στη ομολογία του 19χρονου ο οποίος αποκάλυψε ότι η δολοφονία έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του άλλου νεαρού συγκατηγορούμενού του στη Λίνδο. Το εν λόγω σπίτι βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη θαλάσσια περιοχή στην οποία βρέθηκε η σορός της δολοφονημένης φοιτήτριας.

Όπως προκύπτει και από τις καταθέσεις των δύο νεαρών, οι οποίοι υπέπεσαν σε απανωτές αντιφάσεις, καθώς φάνηκε να πρότειναν ερωτική συνεύρεση στη νεαρή φοιτήτρια, η οποία αρνήθηκε, με τους δύο να τη χτυπούν στο κεφάλι με ένα σίδερο σιδερώματος, ενώ ο Ροδίτης πιθανόν να την έπιασε από τον λαιμό. Είναι εκείνος που είπε στις αρχές ότι η νεαρή κοπέλα τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον ίδιο εκείνος πρότεινε στον φίλο του να μεταφέρουν την κοπέλα σε νοσοκομείο αλλά εκείνος τον πίεζε να την «ξεφορτωθούν».

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που περιελάμβανε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατό της. Να σημειωθεί πως ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό παραδέχτηκε ότι αν οι δράστες είχαν πάει στην κοπέλα στο νοσοκομείο θα είχε σωθεί. Και από την αρχή οι πληροφορίες ανέφεραν πως τα χτυπήματα που έφερε η άτυχη κοπέλα ήταν ερασιτεχνικά. «Τη χτυπούσαν δηλαδή όπου έβρισκαν. Τα χτυπήματα δείχνουν θυμό».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Θρίλερ στη Ρόδο: Τι υποστηρίζει ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας;

«Η φοιτήτρια μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της», λέει ο ιατροδικαστής

 Δώρα Ζέμπερη: Δολοφονήθηκε με μαχαιριές μέσα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών – Ποια ήταν και γιατί δεν ξεπέρασε ποτέ τον χαμό του παιδικού της φίλου

Δολοφονία βιολόγου: Οι τελευταίες στιγμές της Σούζαν Ίτον πριν πεθάνει και το… λάθος που τον πρόδωσε – Γιατί ο δράστης πήγε στο νεκροταφείο μετά το φρικτό έγκλημα; 

Γεώργιος Μπαλταδώρος: Ο νεκρός πιλότος του Mirage που ο θάνατός του βύθισε στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα

Σχετικά άρθρα