«Καίει» τη Μέγκαν Μαρκλ η βοηθός της που παραιτήθηκε γιατί… δεν την άντεξε!

«Καίει» τη Μέγκαν Μαρκλ η εκπρόσωπός της, που -όπως λέει- δεν την άντεξε και αναγκάστηκε να παραιτηθεί… H βοηθός και εκπρόσωπος τύπου της Δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μάρκλ αποφάσισε ότι δεν την αντέχει και παραιτήθηκε. Έως εδώ όλα καλά. Όμως, όπως συμβαίνει συχνά σ’ αυτές τις περιπτώσεις, αποφάσισε και ν’ ανοίξει το στόμα της, γεγονός που προκαλεί νέους τριγμούς στο Μπάκινχαμ. .

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η μέχρι πρότινος συνεργάτιδα της Δούκισσας του Σάσεξ, Μελίσα Τουμπάτι, παραιτήθηκε διότι δεν άντεχε άλλο τις εξωφρενικές απαιτήσεις της Μέγκαν, αλλά και τον δύστροπο και παράλογο χαρακτήρα της, όπως τον χαρακτήρισε η ίδια. Η συνεργασία τους διήρκησε μόλις έξι μήνες.

Η Τρουμπάτι, πριν την Μέγκαν Μάρκλ εργαζόταν για τον επιτυχημένο τραγουδιστή Ρόμπι Γουίλιαμς και είχε πάρει πολύ καλές συστάσεις από αυτόν για τη δουλειά της.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα βρετανικά ΜΜΕ έκαναν «πάρτι» με την παραίτηση της Τρουμπάτι και ξεκίνησαν πάλι οι φήμες που θέλουν την Μέγκαν Μάρκλ να μην έχει καταφέρει να εγκλιματιστεί ακόμη στον βασιλικό τρόπο ζωής και να διατηρεί το δύστροπο χαρακτήρα της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ακόμη και ο Χάρι έφτασε σε σημείο να σηκώσει τον τόνο της φωνής του, απαιτώντας από όλους όσους εργάζονται μαζί της να συμμορφωθούν: «Ότι ζητήσει η Μέγκαν, ας το έχει», φέρεται να είπε.

Πηγή:  cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πιρς Μόργκαν εναντίον της Μέγκαν Μαρκλ: «Ό,τι δεν της χρησιμεύει πλέον, το ξεφορτώνεται»

 

Σχετικά άρθρα