Ανδρικό πέος: 4 συμβουλές για να… περιποιηθείς τον καλό σου όπως πρέπει!

Από τη στήλη αυτή έχουμε κατά καιρούς αναφερθεί σε συμβουλές και μυστικά για να σε φροντίσει, όπως πρέπει ο σύντροφός σου, είτε με στοματικό είτε με διεισδυτικό σεξ, για να σε φτάσει σε οργασμό.

foto sex

Αυτή τη φορά, όμως, θα πρέπει να κάνουμε και μια ιδιαίτερη μνεία στο ανδρικό πέος και να σου δώσουμε μερικές ακόμα συμβουλές για να του φερθείς… όπως πρέπει και να τον κάνεις να φτάσει στον απόλυτο οργασμό.

Γιατί σίγουρα το αξίζει…

Ας δούμε, λοιπόν, μαζί τι να κάνεις για να φερθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο μόριο του καλού σου:

Μην σφίγγεις

Κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, που κάνεις εσύ στον καλό σου και του προσφέρεις χειρανακούφιση, ποτέ μα ποτέ μην σφίγγεις με δύναμη το πέος του και κυρίως μην το τραβάς σαν να θέλεις να το ξεχειλώσεις.

Ναι μεν η λαβή σου πρέπει να είναι σταθερή, αλλά ίσα ίσα για να το κρατάς μέσα στη χούφτα σου. Σε αντίθετη περίπτωση, το αποτελέσματα δεν θα είναι τα επιθυμητά.

Μην δαγκώνεις

Εφόσον έχεις αποφασίσει να χαρίσεις πεολειχία στον καλό σου, τότε θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να βάζεις δόντια επάνω στη βάλανο.

Αυτό συμβαίνει, επειδή η βάλανος είναι πολύ τρυφερή και ευαίσθητη, κάτι σαν τη δική σου κλειτορίδα. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτική και να τοποθετείς το στόμα σου, όπως πρέπει.

Μην φτύνεις

Επιστρέφουμε στην χειρανακούφιση και πρέπει να επισημάνουμε ότι, σε αντίθεση με όσα βλέπεις σε ταινίες αισθησιακού περιεχομένου, το να φτύνεις το πέος του καλού σου για να το λιπάνεις, δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το σάλιο στεγνώνει γρήγορα, με αποτέλεσμα μέσα στη χούφτα σου ίσως ο καλός σου να νιώσει δυσφορία κατά τη διάρκεια του αυνανισμού που του κάνεις.

Μην βιάζεσαι

Η συμβουλή αυτή αφορά τόσο την χειρανακούφιση όσο και την πεολειχία. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να πας πολύ γρήγορα αναφορικά με τον ρυθμό σου, αλλά να έχεις σταθερή ταχύτητα,  την οποία στην πορεία θα αυξομειώνεις ανάλογα με τις αντιδράσεις του καλού σου. Ο γενικός κανόνα, πάντως, λέει: «Αργά στην αρχή, γρήγορα στο τέλος»!

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα