Ποιος είναι ο χειρότερος φόβος των ζωδίων σε μια σχέση;

Αυτός είναι ο χειρότερος φόβος των ζωδίων σε μια σχέση.

Κριός

Να θεωρείς ότι δεν υπάρχει λόγος να τρέχετε σε άγνωστα μέρη, αφού τα γνωστά είναι μια χαρά. Αυτό επεκτείνεται και στα ανεξερεύνητα σεξουαλικά εδάφη. Έτσι μπράβο, δώσε ρουτίνα στον Κριό και δες για πότε… θα την κάνει.

Ταύρος

Όχι μόνο να μη σε ενδιαφέρει το καλό φαγητό, αλλά να μπορείς να φας και να σερβίρεις οτιδήποτε χαρακτηρίζεται ως φαγώσιμο, με την ευρεία έννοια. Το απόλυτο ξενέρωμα, να περιφρονείς αυτή την ύψιστη απόλαυση.

Δίδυμος

Να κατεβάζεις διαρκώς μούτρα, γιατί θέλει να βγαίνετε και με άλλους και δεν αρκείται στη δική σου απαράμιλλη και συναρπαστική συντροφιά. Ο Δίδυμος θεωρεί αντιδημοκρατικό να μην μοιράζεται την υπέροχη παρουσία του και με άλλο κόσμο.

Καρκίνος

Όσο μεγαλώνεις, να μοιάζεις όλο και περισσότερο στη μάνα του/στον πατέρα της, δημιουργώντας αθέμιτο ανταγωνισμό στην καρδιά του με αυτά τα ιερά πρόσωπα. Μάνα είναι μόνο μία, έλεος! Μην του βάζεις διλήμματα.

Λέων

Παρά τις αρχικές (παραπλανητικές) ενδείξεις, η συμπεριφορά και η εμφάνισή σου να πηγαίνουν από το αμελές στο αμελέστερο, εκθέτοντάς τον ότι κυκλοφορεί με ένα… μπάζο. Ποιος, ο βασιλιάς! Που τόσες (ή τόσοι, αναλόγως) ονειρεύονται την εύνοια και το κρεβάτι του!

Παρθένος

Να προκύψει σταδιακά και αδυσώπητα ότι στην πραγματικότητα δεν έχεις καμιά σχέση με το εξιδανικευμένο, γεμάτο πνευματικό και ψυχικό μεγαλείο πλάσμα που είχε πλάσει η τυφλωμένη από τον έρωτα τελειομανία του. Μα, πώς την πάτησε έτσι;

Ζυγός

Ο χρόνος και η ενέργεια που επενδύει σε αυτή τη σχέση να φαίνονται ότι πάνε στράφι, και όσο περνά ο καιρός τόσο να δυσκολεύεται να αποφασίσει τον χωρισμό. Σαν εκείνους που μένουν σε μια δουλειά απλήρωτοι, με την ελπίδα κάποτε να τα πάρουν.

Σκορπιός

Να είσαι κολλημένος στις ίδιες συνήθειες και απόλυτα προβλέψιμος σε ό,τι λες και κάνεις. Σαν να βλέπει και ξαναβλέπει το ίδιο έργο. Η επανάληψη είναι για τον Σκορπιό μήτηρ όχι μαθήσεως αλλά… απωθήσεως. Εγγυημένα.

Τοξότης

Η ιδέα σου για εκδρομές να συνοψίζεται σε διαδρομές μεταξύ ταβέρνας και καφενείου, το καλύτερό σου για τα ταξίδια να είναι το ανελέητο shopping και η άποψή σου για τις καλοκαιρινές διακοπές να συνίσταται σε ξεροψήσιμο στην ξαπλώστρα.

Αιγόκερως

Να σε εμφανίσει για πρώτη φορά σε ένα κοινωνικό περιβάλλον, του οποίου η γνώμη μετρά πολύ για τον ίδιο, όπως την οικογένειά του ή τον εργασιακό του χώρο, και με τη συμπεριφορά σου να τον κάνεις… εντελώς ρόμπα.

Υδροχόος

Να θέλεις διαρκώς σεξ, και πάλι σεξ, και ξανά μανά σεξ. Και μάλιστα με τον ίδιο, τυποποιημένο τρόπο. Τίποτα άλλο διαφορετικό να κάνετε μαζί δεν υπάρχει;

Ιχθύς

Να βασανίζεται με την απορία: Είσαι ή δεν είσαι η αδερφή – ψυχή του και το κάρμα του αυτοπροσώπως; Κι αν αποδειχθεί ότι δεν ήσουν τελικά; Κι αν πέσει και γκρεμοτσακιστεί από τα ροζ συννεφάκια;

Πηγή: www.myastro.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι διατροφή πρέπει να ακολουθήσεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Σ’ αγαπάει πραγματικά; Μάθε τι δηλώνει το ζώδιό του για τη σχέση σας!

Κάνε το τεστ και ανακάλυψε ποιος είναι η αδερφή ψυχή σου!

Τοξότης: Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για το ζώδιο αυτό!

Τεστ: Δες αν ταιριάζεις με τον σύντροφό σου για γάμο

Πώς και πόσο μπορεί να σε επηρεάσει ο ανάδρομος Δίας;

Σχετικά άρθρα