Η Γκουίνεθ Πάλτροου λανσάρει plus size ρούχα!

Μπορεί η ίδια να είναι… minus size, όμως η Γκουίνεθ Πάλτροου, μέσω τη εταιρείας ρούχων που διευθύνει θέλει να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα τς γυναίκες να μην ντρέπονται για τη σιλουέτα τους.

Ένα τεράστιο ποσοστό γυναικών, που σύμφωνα με τις έρευνες ξεπερνάει το 60% των γυναικών στην Αμερική, φορούν plus size ρούχα, δηλαδή ρούχα πάνω από το νούμερο 14. Οι εποχές έχουν αλλάξει, το στυλ δεν έχει όρια και οι εταιρείες έχουν ριχτεί στη μάχη της δημιουργίας κομψών και στιλάτων ρούχων που ταιριάζουν στις γυναικείες ανάγκες.
Η Γκουίνεθ Πάλτροου συνεργάζεται, μέσω του δικού της Goop, με τη Universal Standard για να λανσάρουν ρούχα σε νούμερα από το 00 μέχρι το 40, με σκοπό να δημιουργήσουν τις καλύτερες επιλογές για όλες τις γυναίκες.

Η ίδια έγραψε: «Στο Goop εστιάζουμε στο να βοηθήσουμε τις γυναίκες να κάνουν επιλογές που τις κάνουν να νιώθουν καλά, για να μην νιώθουν ντροπή στη ζωή τους είτε αυτό έχει να κάνει με την σεξουαλική τους υγεία, την ηλικία τους, το άγχος τους για όσα τις ανησυχούν. Πιστεύω ότι θα ήμασταν πιο δυνατοί αν όλοι ένιωθαν ότι τους υπολογίζουμε, ότι τους καταλαβαίνουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο ψυχολογικά. Γι’ αυτό συνεργαζόμαστε με την Universal Standard, για να δημιουργήσουμε αυτά τα όμορφα κομμάτια».

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Bullying στο GNTM; – Τι αποκαλύπτει το plus size μοντέλο Ξανθή Τζερεφού;

Άσλεϊ Γκράχαμ: Το πανέμορφο plus-size μοντέλο που γράφει ιστορία στο Sports Illustrated (Photos)

Ashley Graham: Το plus size μοντέλο που αγωνίζεται για να συμμετέχει στα ντεφιλέ της Victoria’s Secret

Σεξ: Η ιδανική στάση για παχουλές γυναίκες

 

Σχετικά άρθρα