Ευχοστολίδια ΟΠΑΠ: Κάντε πραγματικότητα τις ευχές χιλιάδων παιδιών από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Ο ΟΠΑΠ συνεχίζει για πέμπτη χρονιά τη μεγάλη γιορτή προσφοράς και αγάπης και καλεί τον κόσμο να επιλέξει τα Ευχοστολίδια για να κάνει πραγματικότητα τις ζωγραφιές–χριστουγεννιάτικες ευχές των παιδιών από τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι ζωγραφιές με τις ευχές των παιδιών από 14 Κέντρα Στήριξης και 14 Σπίτια «Του Χαμόγελου του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα, βρίσκονται σε τέσσερις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις που έχει δημιουργήσει ο ΟΠΑΠ σε εμπορικά πολυκαταστήματα, στην ιστοσελίδα www.omadaprosforas.gr, καθώς και στη δωρεάν εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

euxostolidia5

 

Ο Σάκης Ρουβάς στη χριστουγεννιάτικη γιορτή για την έναρξη του προγράμματος

euxostolidia1

Τα εγκαίνια της χριστουγεννιάτικης έκθεσης ζωγραφικής στο Athens Metro Mall πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, παρουσία πλήθους υποστηρικτών της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ. Ανάμεσά τους ήταν και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος πραγματοποίησε την ευχή ενός παιδιού «Του Χαμόγελου του Παιδιού» και τραγούδησε μαζί με τα παιδιά της χορωδίας του ΘΟΠΑΑ, Δήμου Αλίμου, χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Δείτε το βίντεο:

Πώς γίνονται πραγματικότητα οι ευχές των παιδιών

Οι επισκέπτες των χριστουγεννιάτικων εκθέσεων στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall, River West και Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη, έχουν τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τις παιδικές ευχές, αγοράζοντας τα δώρα που απεικονίζονται στις ζωγραφιές, τις οποίες λαμβάνουν ως αναμνηστικό. Για την πραγματοποίηση της ευχής και την αγορά δώρου μέσω διαδικτύου, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας www.omadaprosforas.gr και οι χρήστες της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» μπορούν να βρουν προεπιλεγμένες επιλογές που ανταποκρίνονται στις ευχές των παιδιών. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν την αυθεντική ζωγραφιά της παιδικής ευχής που πραγματοποίησαν για να θυμούνται πάντα τη σημαντική τους προσφορά.

euxostolidia6

Έργα υποδομής μέσω της συμμετοχής στις δωρεάν δοκιμασίες της εφαρμογής

Την ίδια ώρα, όσοι συμμετέχουν δωρεάν στις χριστουγεννιάτικες δοκιμασίες της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς» συγκεντρώνουν πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε έργα υποδομής στις εγκαταστάσεις «Του Χαμόγελου του Παιδιού», με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.

euxostolidia4

 

Ο ΟΠΑΠ, από το 2014, μαζί με χιλιάδες πολίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και εργαζομένους του, έχουν προσφέρει 14.786 Ευχοστολίδια, πραγματοποιώντας τις χριστουγεννιάτικες ευχές των παιδιών. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ έχει υλοποιήσει 26 έργα υποδομής στα ιδρύματα και σωματεία που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια στο πρόγραμμα, βελτιώνοντας ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των παιδιών.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ευχοστολίδια ΟΠΑΠ: Κάνε πραγματικότητα τη ζωγραφιά ενός παιδιού!

 

Σχετικά άρθρα