Φρίκη στο Ηράκλειο: Βίασαν 44χρονη με νοητική υστέρηση

Συγκλονισμένη είναι η κλειστή κοινωνία ενός χωριού στον νομό Ηρακλείου, καθώς έγινε καταγγελία για το βιασμό γυναίκας με νοητική υστέρηση, από στενό συγγενικό πρόσωπο του θύματος, ενώ και η ίδια όταν κλήθηκε για να καταθέσει στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της, επιβεβαίωσε τα όσα ανέφερε η αρχική καταγγελία.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη το πρωί. Σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ η 44χρονη ήταν στο σπίτι μόνη της και φρόντιζε για το νοικοκυριό. Όπως κατήγγειλε συγγενικό πρόσωπο της, ο άνδρας εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η 44χρονη ήταν μόνη στο σπίτι και ότι πρόκειται για άτομο με νοητική υστέρηση.

Έτσι, την οδήγησε σε κοντινή αγροτική περιοχή, «όπου συνευρεθήκαν ερωτικά χωρίς τη θέλησή της και χωρίς να ασκηθεί βία από το δράστη», όπως χαρακτηριστικά είπε ο 55χρονος στους άνδρες της Αστυνομίας.

Αστυνομικοί αναζήτησαν και βρήκαν την 44χρονη, η οποία κατέθεσε και επιβεβαίωσε όσα είχε πει προηγουμένως ο συγγενής της, χωρίς όμως «να είναι σε θέση να αντιληφθεί τη σοβαρότητα του γεγονότος», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δικογραφία.

Από τις περιγραφές που έκανε ο 55χρονος οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην ταυτότητα του φερόμενου ως δράστη.

Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 41 ετών, κάτοικο χωριού του Δήμου Μινώα Πεδιάδος. Όπως είπαν στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» αστυνομικοί, «ο κατηγορούμενος έχει πλούσιο φάκελο στην Αστυνομία.Κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει πολλές φορές την ΕΛ.ΑΣ και τη Δικαιοσύνη κυρίως για υποθέσεις κλοπών».

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά άρθρα