Σκοπιανό: Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί ο Π. Καμμένος (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα για το Σκοπιανό, η δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο οποίος για πρώτη φορά δήλωσε ότι θα φύγει από την Κυβέρνηση εάν η Βουλή της ΠΓΔΜ, ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Από την Λάρισα και την 1η Στρατιά όπου επισκέπτεται από το πρωί ο ΥΠΕΘΑ, μιλώντας σε αξιωματικούς, δήλωσε ότι «οι Σκοπιανοί συνεχίζουν τις προκλήσεις και αυτό οδηγεί στην απαξίωση αυτής της συνθήκης. Έτσι και έτσι αυτή η συμφωνία είναι νεκρή».

Ο Πάνος Καμμένος κάλεσε τους γείτονες να καταλάβουν ότι «συμφέρον τους είναι να έχουν φιλικές σχέσεις με την Ελλάδα» και τόνισε πως «θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική. Αυτό θα τους δώσει το εισιτήριο ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν στο αύριο και στην ευημερία», είπε χαρακτηριστικά.

Απευθυνόμενος στους αξιωματικούς, ο Υπουργός Άμυνας τόνισε ότι «Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε πολιτική απόφαση, οι ένοπλες δυνάμεις δεν εμπλέκονται στην πολιτική ζωή του τόπου και συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά».

Πηγή: ant1news.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Σκοπιανό: Ενοχλημένος ο Κοτζιάς με τις κινήσεις Καμμένου

Ρίχνει τους τόνους ο Πάνος Καμμένος με φόντο το plan B για το Σκοπιανό

Σχετικά άρθρα