Άνθιμος Γαζής: Το παράπονο για τον γιο του

Ότι οι σχέσεις της Μαρίας Νεφέλης Γαζή με τον Άνθιμο Ανανιάδη δεν είναι καλές το γνωρίζαμε αυτό που δε γνωρίζαμε είναι αν ο ηθοποιός διατηρεί συχνή επικοινωνία με τον γιο του.

Από ότι φαίνεται όμως η επικοινωνία της δεν πρέπει να είναι και πολύ συχνή κάτι που δεν ευχαριστεί ιδιαίτερα τον ηθοποιό.

Αυτή την άποψη ήρθε να ενισχύσει μια ανάρτηση που έκανε ο Άνθιμος Ανανιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μέσω της οποίας εξέφρασε έμμεσα το παράπονό του. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα βιντεάκι που δημιούργησε η Unicef, για την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού που είναι στις 20 Νοεμβρίου και έγραψε «Κάθε παιδί έχει το δικαίωμα να έχει και πατέρα και μητέρα» μια φράση που συμπλήρωσε με τα hastags «να ζεις και να είσαι με το παιδί σου».

Δείτε την ανάρτησή του

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#Everychildrenhavetheright#tohavea #FatherandMother#Family #toliveandbewithyourkidisa#blessing #sharethepain#sharethegrowth #Childrenday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) στις

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Άνθιμος Ανανιάδης: «Με τη Μαρία – Νεφέλη έχουμε μόνο τυπικές σχέσεις»

Άνθιμος Ανανιάδης: Στο Άγιο Όρος για νηστεία και προσευχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Άνθιμος Ανανιάδης: Ο ηθοποιός που έχει δεύτερο πατέρα τον Κώστα Βουτσά- Η φυγή του στην Αμερική , το αλκοόλ και ο… επικός τσακωμός με την Μαρία Νεφέλη Γαζή

 

Σχετικά άρθρα