Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 14/12

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει άμεσα να συζητήσεις με το σύντροφό σου φίλε Κριέ. Μην αναβάλεις τίποτα και μη διστάσεις να είσαι ειλικρινής, γιατί τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Αν δεν είσαι σε σχέση, κάνε λίγη υπομονή και σύντομα θα σε πλησιάσει ένα άτομο που θα σε συναρπάσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, η επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφό σου αυτήν την Παρασκευή θα είναι σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και θα ξεκουραστείς αισθητά από τις έννοιες που σε ταλαιπωρούν στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, σήμερα θα μπουν στη ζωή σου καινούργια άτομα, που θα ξυπνήσουν τον ερωτισμό σου και θα βρεις το κατάλληλο ταίρι που ήθελες.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις, που θα δώσουν λύση σε ό,τι σε προβληματίζει και δε σε αφήνει να περνάς καλά μέσα στη σχέση σου. Εσύ που πίνεις καφέ με τη μοναξιά σου, η σημερινή μέρα μπορεί να σου χαρίσει ένα ερωτικό βράδυ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, οι διαφωνίες που μπορεί να έχεις με το σύντροφό σου για πρακτικά θέματα του σπιτιού μπορούν να λυθούν, αν υιοθετήσεις μία γλυκιά συμπεριφορά απέναντι του και προσπαθήσεις να μη διεκδικείς με απόλυτο τρόπο όλα όσα θέλεις. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, να θυμάσαι ότι γύρω σου υπάρχουν πολλά άτομα που θα επιθυμούσαν να έχουν σχέση μαζί σου. Στο χέρι σου είναι να τους δώσεις μία ευκαιρία!!

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου, συζητήσεις θα σε οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις ότι σε καταπιέζουν κάποια πράγματα στη σχέση σου. Καλό είναι να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη ημέρα όσο πιο χαλαρά και ήρεμα γίνεται, με το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, η μέρα θα ενισχύσει την επικοινωνία σου και θα μπορέσεις να ανοιχτείς σε άτομα, που θέλεις να κάνεις σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, θα είναι σε στάσιμη κατάσταση, κάτι που θα σε εκνευρίσει κάπως, αλλά μην πτοείσαι. Μπορείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, κάνοντας το σύντροφό σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, για να περάσεις όμορφα και ιδανικά μαζί του. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, η παρούσα περίοδος θα φέρει έντονες καταστάσεις, που θα έχουν πολύ καλή εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ: Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, η γοητεία σου λειτουργεί σαν καταλύτης σήμερα στη σχέση σου και διαλύει κάθε σύννεφο. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις μια πολύ ωραία μέρα με το αγαπημένο σου πρόσωπο και να δείξεις άφοβα τα συναισθήματά σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, μην κλειστείς σπίτι. Είναι κρίμα όλη αυτή η διάθεση να πάει χαμένη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα αισθηματικά σου, μπορούν να πάνε πολύ καλά σήμερα φίλε Σκορπιέ, αν αφήσεις μακριά από τη σχέση σου τα διάφορα προβλήματα και άγχη και επικεντρωθείς στις ευχάριστες συζητήσεις για το μέλλον που μπορείς να κάνεις με το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη μόνιμο ταίρι, άφησε το ρομαντισμό σου να λειτουργήσει αβίαστα και τότε κάποια άτομα θα μπορέσουν να σε πλησιάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στην προσωπική σου ζωή, απόφυγε την απομόνωση, που μπορεί να σε παρασύρει σήμερα. Εκδηλώσου, επικοινώνησε και πέρασε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος βγες με φίλους, χαμογέλασε και γενικά νίκησε τη μιζέρια, που σου χτυπάει κάθε τόσο την πόρτα. Αυτήν τη φορά φρόντισε να μην της ανοίξεις..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως ίσως παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου με τόσα που θα έχεις στο κεφάλι σου. Καλύτερα να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην προσωπική σου ζωή, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι. Δε χρειάζεται να κρατάς όλο σου τον ερωτισμό για τον εαυτό σου. Εκδήλωσέ τον!!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα αισθηματικά σου μάλλον έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα σήμερα, καθώς τα άγχη από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου δε σου επιτρέπουν να ασχοληθείς όσο χρειάζεται με τη σχέση σου. Προσπάθησε να αλλάξεις αυτή την ατμόσφαιρα και να κάνεις ευχάριστα πράγματα σήμερα με το σύντροφό σου.

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθείς, τα πράγματα είναι ήρεμα και για να μείνουν έτσι καλό είναι να μετριάσεις το άγχος αλλά και τις ανασφάλειές σου ώστε να περνάς όσο το δυνατόν καλύτερα με το ταίρι σου. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, η σημερινή μέρα φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία, εκεί που δεν το περιμένεις. Να είσαι έτοιμος να την αναγνωρίσεις!

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 14/12

Σχετικά άρθρα