Μέγκαν Μαρκλ: Η αντίδρασή της όταν κλότσησε on camera το μωρό της

Η Meghan Markle βρίσκεται στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και όσο περνά ο καιρός η κοιλίτσα της όλο και φουσκώνει. Η τελευταία της εμφάνιση έκλεψε την παράσταση, καθώς η σύζυγος του Πρίγκιπα Harry βρέθηκε στην απονομή των Βρετανικών βραβείων μόδας.

Η κίνηση της, την ώρα που παρέδιδε βραβείο στην σχεδιάστρια του νυφικού της Κλερ Κέλερ, ήταν αξιολάτρευτη! Ξαφνικά η Meghan άρχισε να χαϊδεύει την κοιλίτσα της, κλείνοντας τα μάτια, κάνοντας πολλούς να θεωρήσουν πως εκείνη τη στιγμή το μωράκι της άρχισε να την κλωτσάει.

«Το μωρό των Σάσεξ είναι γεμάτο ενέργεια! Κοιτάξτε πόσο δυνατά χτυπά την μαμά και η Μέγκαν κλείνει τα μάτια», έγραψε λογαριασμός στο instagram αφιερωμένος στο πριγκιπικό ζευγάρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Baby Sussex is full of energy !! Look how he/she kicks mummy hard and Meghan close her eyes ???????? Baby Sussex is playing Polo Video by @_pammyyy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan & Harry ???? supporters (@harry_meghan_updates) στις

Πηγή: peoplegreece.com

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μέγκαν Μαρκλ: Σπάει για άλλη μια φορά το Πρωτόκολλο με το μανικιούρ που επέλεξε!

Δεύτερη βοηθός παραιτείται εξαιτίας της Μέγκαν Μαρκλ!

Doria Ragland: Μια «κοινή θνητή» ανάμεσα στους «Γαλαζοαίματους»-Τα δάκρυα την ώρα της τελετής, η σχέση της με την Μέγκαν και η… άβολη φωτογραφία δίπλα στην Ελισάβετ!

Σχετικά άρθρα