Η Χρυσούλα Διαβάτη παίρνει το μέρος του Μάρκου Σεφερλή: «Σιγά το Παλλάς. Έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται;»

Η Χρυσούλα Διαβάτη είναι μια από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες ηθοποιούς που δε μασάνε τα λόγια τους αφού λέει πάντα την άποψή της όσο σκληρή κι αν είναι αυτή.

Το πρωί της Πέμπτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου-Κου» και πήρε θέση για την κόντρα που έχει ανοίξει ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και τον Μάρκο Σεφερλή μετά την οριστική ματαίωση της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» η οποία θα ανέβαινε στο Παλλάς.

«Πάντα υπήρχαν αυτά τα θεάματα στην Αθήνα. Υπήρξε ο Χάρρυ Κλύνν, υπήρξαν κι άλλοι. Η σάτιρα είπαμε ότι είναι για ανθρώπους που έχουνε χιούμορ και καταλαβαίνουν. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μιλά για κανέναν. Να κοιτά ο καθένας τον εαυτό του και τι έχει κάνει. Και τι είναι το Παλλάς; Στο Παλλάς έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται; Σιγά το Παλλάς. Τι έχει πάει στο Παλλάς; Η Σάρα Μπερνάρ; Εδώ ένα ολόκληρο Εθνικό Θέατρο κι έχει γίνει το χάλι του το μαύρο. Εγώ επειδή είμαι καλλιτέχνης και είμαι ηθοποιός τόσα χρόνια και νομίζω έχω το δικαίωμα να μιλάω, ο Μάρκος ο Σεφερλής είναι ένας τίμιος καλλιτέχνης, είναι σαν τους παλιούς, μιλάει με τον κόσμο, ποιος μπορεί να το κάνει αυτό;» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε τι άλλο είπε η ηθοποιός:

Πηγή: peoplegreece.com

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έλενα Ακρίτα: «Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω μήνυση στον Σεφερλή»

Ο Μάρκος Σεφερλής «λύνει» τη σιωπή του για τη ακύρωση του «Ζητείται Ψεύτης»

 

Σχετικά άρθρα