Πόσες στάσεις πρέπει να αλλάζεις την ώρα του σεξ;

Δύο είναι τα βασικά ερωτήματα που… βασανίζουν τις γυναίκες αναφορικά με τη σεξουαλική τους ζωή. Το ένα είναι αν πρέπει να κάνουν σεξ κάθε μέρα και το άλλο είναι κατά τη διάρκεια του σεξ, κάθε πόση ώρα πρέπει να αλλάζουν στάση στο σεξ.

foto sex

Αναφορικά με το πρώτο ερώτημα, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι το να κάνεις έρωτα κάθε μέρα του χρόνου δεν είναι ούτε φυσιολογικό, αλλά και ούτε μη φυσιολογικό. Αυτό που τονίζουν οι ειδικοί είναι ότι σεξ θα πρέπει κάθε γυναίκα να κάνει όποτε έχει όρεξη και ερωτική διάθεση και να μην κάνει σεξ απλά και μόνο για να το κάνει ή γιατί πιέζεται να το κάνει. Σημασία έχει να ευχαριστιούνται την ερωτική επαφή και οι δύο σύντροφοι, οπότε η συχνότητα των ερωτικών επαφών είναι θέμα διάθεσης και μόνο.

Στο ερώτημα για το κάθε πότε πρέπει να αλλάζουμε στάσεις στο σεξ, οι ειδικοί τονίζουν ότι καλό θα είναι να υπάρχει… μια ποικιλία κατά την ερωτική συνεύρεση του ζευγαριού. Κατά μέσο όρο, πάντως, λένε ότι κάθε 5 λεπτά είναι καλό να υπάρχει μια εναλλαγή στις στάσεις στο σεξ, κάτι που βοηθάει στην αποφυγή της ερωτικής μονοτονίας και της σεξουαλικής ρουτίνας.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από mariclaire.fr

Σχετικά άρθρα