Street Food and Tunes: Tropical Christmas

Τα συναπαντήματα των Street Food and Tunes και του deBόp.gr στο νεοκλασικό της Παπαδιαμάντη στην Κηφισιά έχουν αφήσει ιστορία τα τελευταία χρόνια – suburban parties με τροπική διάθεση και το πιο fun crowd εμπρός και πίσω από τη «σκηνή» και προφανώς… τις κουζίνες!

Έτσι, Κυριακή 16 του Δεκέμβρη, πάμε να γράψουμε μία ολοκαίνουρια σελίδα στο κεφάλαιο των πάρτι της ζωής μας! Από τις 12:00 το μεσημέρι κι ως αργά το βράδυ στήνουμε γιορτή – κι αυτή τη φορά, μεγαλύτερη από ποτέ!

Κρατάμε στα συστατικά κάποια που αγαπήσαμε και προσθέτουμε νέα, γεμάτα δημιουργική διάθεση και αστερόσκονη λόγω Χριστουγέννων!

Στην μπροστινή αυλή θα σας προϋπαντήσουν, ο Χουνγκ και η Γιεν, δύο μάγειρες από το Βιετνάμ που ήρθαν ειδικά για να στήσουν έναν παραδοσιακό street food πάγκο έτσι όπως μόνο αυτοί ξέρουν, με αυθεντική σούπα pho και άλλα εδέσματα! Στα επόμενα βήματά σας, θα συναντήσετε την ανοιχτή κουζίνα της Ταϊλανδέζας κυρίας Μαρίας που αν και άλλαξε το όνομά της στην Ελλάδα δεν ξεχνά ποτέ την παιχνιδιάρικη μαγειρική της χώρας της, ένα παζάρι συλλεκτικών δίσκων από τους Step Brothers -οι οποίοι δεν θα χάσουν προφανώς την ευκαιρία να ανέβουν και στα decks-, τον general Conzou να ανακατεύει μουσικές και να ξυπνάει μνήμες από το bar guru bar και τους Athens Gypsy All Stars live με αυθεντική gypsy swing σαξόφωνα, ακορντεόν, τουμπερλέκια και κόντρα μπάσο σε covers αγαπημένων τραγουδιών!

Ακόμη… bazaar από τη φιλοζωική furever friends –ναι! θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά αυτή την Κυριακή, αλλά εδώ θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε με τις αγορές σας χαρά και στους τετράποδους φίλους μας- και όπως πάντα, δημιουργικό παιχνίδι για παιδιά, γιατί… και οι γονείς έχουν ψυχή!

Όλα αυτά, όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο, με ειδικές street τιμές στα πιάτα μας και ένα απογειωτικό Pineapple Mai Tai στα 7€ από barmen-ψυχαναλυτές τους buba που ξέρουν να μας απογειώνουν!

 

THAI STREET FOOD MENU:

1. Lemongrass BBQ pork … €3
(2 λαχταριστά χοιρινά καλαμάκια μαριναρισμένα σε σάλτσα από λεμονόχορτο)

2. WonTon (5) με κοτόπουλο, μανιτάρια και sauce ανανά wonton … €3

3. Som Tam Carrot … €4
(παραδοσιακή ταϊλανδέζικη σαλάτα με καρότο, ντοματίνια και φασολάκια με βινεγκρέτ από fish sauce και lime)

4. Vegie Phad Thai … €5
(noodles ρυζιού με σάλτσα tamarind, καβουρδισμένο φυστίκι και λαχανικά)

5. Παραδοσιακό ταϊλανδέζικο κόκκινο κάρι με πάπια, γάλα καρύδας και ανανά … €6

6. Ρύζι γιασεμί … €0.5

 

VIETNAMESE STREET FOOD MENU:

1. Vietnamese Spring Rolls … €3
(2 ανοιξιάτικα ρολά σε φύλο ρυζιού με χοιρινό, γαρίδες μανιτάρια και λαχανικά)

2. Pho Soup … €5
(παραδοσιακός βιετναμέζικος ζωμός με noodles ρυζιού, φασόλια, κρεμμύδι, κόλιανδρο, τσίλι και μοσχάρι)

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ BUBA BISTROT EXOTIQUE!

Σχετικά άρθρα