Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 17/12

Αυτό είναι δύναμη! Αυτό είναι πάθος! Αυτό είναι επιτυχία! Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα και τα Ζώδια της Γης κα του Νερού των αρχών του 1ου δεκαημέρου, γεμίζουν το πορτοφόλι τους, έχουν γοητεία, δυναμισμό, ισχύ και ευκαιρίες για άπειρες καυτές ερωτικές στιγμές!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ, θα έχεις τη διάθεση να τελειώσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει στις υποθέσεις σου, από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο, κι αυτή σου η ανάγκη πηγάζει από την αυξημένη ενέργειά σου. Καταπιάνεσαι με πολλά κι αυτό σου προκαλεί λίγο άγχος, αλλά καταφέρνεις να τα βγάζεις όλα εις πέρας, εισπράττοντας το θαυμασμό του περίγυρου σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε, θα δεχτείς κάποιες προτάσεις από τον κοινωνικό σου περίγυρο, που θα σε βγάλουν κάπως από το πρόγραμμά σου. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού από τη μία είναι καλό να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα, μα από την άλλη, πρέπει να τακτοποιήσεις υποθέσεις, που μέχρι σήμερα σε προβληματίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η εβδομάδα σου, Δίδυμε, ξεκινάει με μια ιδιαίτερη ανησυχία για το πρόγραμμα των επομένων ημερών. Αυτό που θα σε βεβαιώσω είναι, ότι θα τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Δε χρειάζεται να σε καταβάλουν αισθήματα πανικού ή άγχους, αφού αργότερα θα διαπιστώσεις ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα έχεις την επιτυχία που θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε, η παρουσία ενός φιλικού σου ατόμου θα σε κάνει να γεμίσεις χαρά και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Θα δείξεις διστακτικότητα στην αρχή, επειδή έχεις κάποιες υποθέσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις, αλλά αργότερα θα ηρεμήσεις, όταν καταλάβεις ότι έχεις προγραμματίσει τα πάντα ακριβώς όπως πρέπει.

ΛΕΩΝ: Η εβδομάδα σου, Λέων μου, θα ξεκινήσει με συνεχείς υποχρεώσεις και ασταμάτητο τρέξιμο, αφού πρέπει να περάσουν πάρα πολλές υποθέσεις από τα δικά σου χέρια. Αυτό δε σε τρομάζει, επειδή η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα και να ξέρεις, ότι στο τέλος της ημέρας όλα θα είναι τακτοποιημένα, όπως θέλεις εσύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε, θα ξεκινήσεις ένα καινούργιο πλάνο για τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Οι ιδέες σου είναι ενδιαφέρουσες και καλό είναι να τις υλοποιήσεις τις επόμενες ημέρες, αφού πραγματικά θα σε οδηγήσουν στο στόχο σου. Μια συζήτηση με άτομο της οικογενείας σου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

ΖΥΓΟΣ: Οι σκέψεις σου σήμερα, Ζυγέ, θα είναι αρκετά αισιόδοξες και τα σχέδια σου θα δρομολογηθούν με πάρα πολύ μεγάλη ευκολία. Θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια παλιά πράγματα που είναι ακόμη σε εκκρεμότητα, κάτι που θα καταφέρεις γρήγορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι υποχρεώσεις σου, Σκορπιέ, είναι πάρα πολλές, το ίδιο όμως κι οι ιδέες σου για την υλοποίηση κάποιων πραγμάτων που πρέπει να γίνουν στο μέλλον. Αυτό που σε συμβουλεύω είναι, να τακτοποιήσεις πρώτα τις εκκρεμείς υποθέσεις και μετά να προχωρήσεις στα νέα σου σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη μου, θα καταλάβεις ότι κάποια άτομα, παρά το γλυκό τους τρόπο, σε πιέζουν ψυχολογικά. Μην ανέχεσαι άλλο τέτοιες καταστάσεις και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, έχοντας πλάι σου πρόσωπα που σε κάνουν να περνάς καλά και σου δίνουν ιδέες βελτίωσης στην καθημερινότητά σου, αλλά και λύσεις στις υποθέσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα βλέπεις μερικές καταστάσεις με λίγο αρνητικό μάτι. Μη σε πιάνει η απαισιοδοξία, αφού είσαι ένα πάρα πολύ δυναμικό άτομο και με ό,τι καταπιάνεσαι, γνωρίζεις επιτυχία. Προσπάθησε, λοιπόν, να πάρεις ενέργεια και ψυχική δύναμη, για να τελειώνεις με υποθέσεις, που μέχρι σήμερα σε προβληματίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε, θα θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό στην καθημερινότητά σου, μια κι οι ιδέες σου είναι πάρα πολλές. Οι υποθέσεις που σε αφορούν και ακόμη σε απασχολούν, να ξέρεις, έχουν πάρει έναν πάρα πολύ καλό δρόμο και σύντομα σε περιμένει η επιτυχία που θέλεις. Θα γίνει κάποια συνάντηση με φιλικό σου άτομο κι οι στιγμές μαζί του θα είναι αξέχαστες και γεμάτες συζητήσεις για γεγονότα, που έχετε βιώσει μαζί.

ΙΧΘΥΣ: Κάποια προβλήματα που ξεκίνησαν στο παρελθόν, Ιχθύ, από σήμερα αρχίζουν να ξεθωριάζουν και βρίσκεις λύσεις σε ζητήματα, τα οποία μέχρι τώρα παιδεύουν το μυαλό σου. Θα ασχοληθείς με καινούργια πράγματα, που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, επειδή ξέρεις ότι στο μέλλον θα φέρουν πολύ θετικές καταστάσεις.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 17/12

Σχετικά άρθρα