Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 17/12

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου σε απασχολεί ιδιαίτερα και αυτό σε έχει απομακρύνει από το σύντροφό σου. Μίλησε μαζί του και μην αποφεύγεις να του πεις όσα σκέφτεσαι. Εσένα που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, η εύνοια της ημέρας σε ωθεί σε μια νέα γνωριμία. Μην κλείνεσαι σπίτι αυτές τις μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ: Στην προσωπική σου ζωή αγαπητέ Ταύρε, καλό θα είναι να βρεις το χρόνο αλλά και τη διάθεση να μιλήσεις με το σύντροφό σου και αν υπάρχουν ζητήματα που σε προβληματίζουν να προσπαθήσεις να τα λύσεις μαζί του με όμορφο και ήρεμο τρόπο. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου κάτι καλό θα εμφανιστεί στην ζωή σου και θα σε ανανεώσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, τα πράγματα πάνε καλύτερα και βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά και πίστη τη σχέση σου. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, να ξέρεις ότι σήμερα οι πιθανότητες να τον κατακτήσεις δεν είναι και τόσο πολλές, γι’ αυτό κάτσε στη θέση σου και μην εκτίθεσαι χωρίς ουσιαστικό λόγο. Από αύριο τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για το ζώδιό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, πρέπει να προσέχεις στην συμπεριφορά σου, γιατί οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν το σύντροφό σου και θα έρθει σε αντιπαράθεση μαζί σου. Εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα πιο ρεαλιστικά και να μην εξιδανικεύεις άτομα και καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Η σχέση σου χρειάζεται μία μικρή ανανέωση και η μέρα θα σε βοηθήσει να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να την αναθερμάνεις. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα πείσεις τον σύντροφό σου να ακολουθήσει τις δικές σου επιθυμίες. Το ίδιο σκηνικό θα πρωταγωνιστήσει και στην ζωή των ελεύθερων του ζωδίου, μιας και η γοητεία σας θα είναι τονισμένη και θα προσελκύσετε τα άτομα που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στην προσωπική σου ζωή, αν είσαι Παρθένος απόφυγε τις εντάσεις και τις χωρίς λόγο διαφωνίες με το ταίρι σου και θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται αισθητά. Για εσένα που κυνηγάς την ευτυχία σε συμβουλεύω να ανοίξεις τα μάτια σου γιατί γύρω σου μπορεί να είναι η γνωριμία που επιθυμείς αλλά λόγω πίεσης και άγχους να μην την βλέπεις.

ΖΥΓΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, μάλλον θα βρεθείς μπροστά σε εντάσεις και παρεξηγήσεις. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τους τσακωμούς με το ταίρι σου ακόμα κι αν χρειαστεί να μην απαντήσεις σε όλα όσα ακούσεις. Κι αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, η προσωπικότητά σου σήμερα θα γοητεύσει πολύ κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, μην αφήνεις τη σχέση σου να γίνει έρμαιο των προβλημάτων που προέρχονται από άλλους τομείς της ζωής σου. Ηρέμησε και πέρασε όμορφα με το ταίρι σου, χωρίς να σου χαλάει τη διάθεση το άγχος. Αν είσαι χωρίς μόνιμο δεσμό, σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία. Μέχρι τότε όμως, μη χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και σε παίρνει από κάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου, μάλλον θα πρέπει να ηρεμήσεις λίγο και να απολαύσεις μία χαλαρή και ρομαντική μέρα στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Μην αφήσεις να μπουν ανάμεσα σας άγχη και εντάσεις και όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Τοξοτών, ετοιμάσου για μια περίοδο όπου θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα πρέπει να δείξεις λίγη καλή διάθεση σήμερα απέναντι στο σύντροφό σου και να ασχοληθείς με τα θέματα της σχέσης σου. Αν πάλι είσαι μόνος, μην αγωνιάς καθόλου, γιατί σύντομα θα βρεθεί αυτό που θέλεις. Μέχρι τότε, μη συμβιβάζεσαι με μετριότητες…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, η μέρα ενέχει κινδύνους και την πιθανότητα να τσακωθείς με τον άνθρωπό σου. Δείξε κατανόηση σε κάποια πράγματα και μην τραβάς τις συζητήσεις στα άκρα. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, διώξε το άγχος σου και δείξε την καλύτερη πλευρά σου για να σε πλησιάσουν ενδιαφέροντα άτομα.

ΙΧΘΥΣ: Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα και με δική σου πρωτοβουλία μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Εσύ που πίνεις καφέ παρέα με την μοναξιά σου, μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία αν διώξεις από πάνω σου το άγχος και την πίεση που έχεις γι’ αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 17/12

Σχετικά άρθρα