10 tips για τέλειες selfie

Ο λογαριασμός σου στο Instagram έχει πάρει τα πάνω του τον τελευταίο καιρό αλλά θέλεις να συνεχίσεις έτσι, αυξάνοντας followers και likes; Πώς θα τα καταφέρεις; Ανεβάζοντας τις καλύτερες selfies!

Δες παρακάτω 10 χρήσιμα tips για… αψεγάδιαστες selfies!

Και τα likes θα πέσουν… βροχή!

1. Φυσικός φωτισμός

Προσπάθησε να βγάζεις φωτογραφίες με φυσικό φωτισμό, είτε σε εξωτερικό χώρο είτε από το φως που μπαίνει από το παράθυρο. Το φλας δεν βοηθάει για την καλύτερη δυνατή selfie!

2. Μην ποστάρεις φωτογραφίες με κόντρα τον ήλιο!

Θέλουμε φυσικό φωτισμό αλλά όχι υπερβολές! Αν  ο ήλιος είναι κόντρα, δεν θα φαίνεσαι καλά! Και η φωτογραφία βγαίνει λίγο πιο… άγρια και ο ήλιος κάνει… περίεργες σκιάσεις στο πρόσωπό σου!

3. Μερικές φορές το φλας είναι απαραίτητο

Αν αποφασίσεις να ανεβάσεις φωτογραφίες από εσωτερικό χώρο, τότε το φλας είναι απαραίτητο. Γιατί αλλιώς θα είσαι υπερβολικά σκοτεινή…

4. Χαμογέλα φυσικά

Οι “στημένες” φωτογραφίες δεν μπορούν να συγκεντρώσουν πολλά likes. Αντιθέτως, αν είσαι φυσική, σίγουρα θα αρέσει η φωτογραφία σου πολύ περισσότερο. Εννοείται πως ένα χαμόγελο πάντα κερδίζει!

5. Μην ξεχνάς τα φίλτρα!

Τα φίλτρα σε βοηθούν να δώσεις μια άλλη “τσαχπινιά” στη φωτογραφία σου ή ακόμα και να την κάνεις πιο αστεία! Μην τα ξεχνάς!

6. Μην το παρακάνεις όμως!

Να χρησιμοποιείς φίλτρα αλλά μην το παρακάνεις κιόλας! Οι πολύ “πειραγμένες” φωτογραφίες βγάζουν… μάτι και δεν αρέσουν και πολύ! Χρησιμοποίησε φίλτρα με μέτρο…

7. Δώσε στον εαυτό σου διάφορες επιλογές!

Δοκίμασε διάφορες πόζες και επίλεξε αυτή που σου ταιριάζει και σε αναδεικνύει καλύτερα! Πειραματίσου για το τέλειο αποτέλεσμα!

8. Φωτογραφίσου το πρωί

Η καλύτερη στιγμή για selfie είναι το πρωί, αφού έχεις ξυπνήσει καλά και έχεις βαφτεί! Είσαι φρέσκια, λαμπερή, ξεκούραστη και το μακιγιάζ σου είναι ακόμα σε τέλεια κατάσταση!

9. Αποκάλυψε το… μοντέλο που κρύβεις μέσα σου!

Αν θες η φωτογραφία σου να ξεχωρίσει, ξέχνα ντροπές και προσπάθησε να ποζάρεις σαν μοντέλο! Η Zendaya σίγουρα μπορεί να σε εμπνεύσει με τις πόζες της!

10. Λήψη από ψηλά

Η γωνία που σχηματίζεται όταν κρατάς το τηλέφωνο λίγο πιο ψηλά από το πρόσωπό σου, σε κολακεύει και κάνει τη selfie πιο πετυχημένη!

11. Προσοχή στο background της φωτογραφίας σου!

Μπορεί εσύ να είσαι το επίκεντρο της selfie αλλά και το background παίζει τον ρόλο του. Αν είσαι στο δωμάτιό σου, φρόντισε να μην επικρατεί… χάος! Δεν θα λάβει και πολλά κολακευτικά σχόλια έτσι η φωτογραφία σου!

12. Φόρα γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου πάντα βοηθούν να δείχνεις πιο cool ενώ κρύβουν ατέλειες σε μάτια και μακιγιάζ! Αν δεν νιώθεις σε τέλειο mood για selfie, βγάλε φωτογραφία φορώντας στιλάτα γυαλιά!

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από seventeen.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

7 φανταστικές ιδέες για να βγάλεις σούπερ φωτογραφίες!

#sideprofileselfie: Το νέο trend στις selfies!

Οι πόζες που θα σου φέρουν άπειρα likes στα social media

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα